Az élet úgy jó, ha pezsgő! (x)

Az élet úgy jó, ha pezsgő! (x)

A Varros & Co. Champagne & Fine Wine Shop 2018 óta képvisel izgalmasabbnál izgalmasabb champagnemárkákat Magyarországon, az egészen kicsiktől a jóval nagyobb, neves házakig.Champagne – a franciák üdvöskéje, a pezsgők királynője egyre nagyobb népszerűségnek örvend hazánkban is. A Varró házaspár több évet töltött márkáik és beszállító partnereik felfedezésével, mindezt kizárólag azért, hogy vásárlóiknak elhozzák a legjobbakat.

Igazi champagne- és pezsgőrajongókként szívesen kóstolnak más márkák kínálatából is, hiszen fontos számukra a szakmai profizmus és naprakész tudás.

Küldetésük egyszerű: személyességgel és szakértelemmel segíteni vásárlóikat a megfelelő tételek kiválasztásában, hogy megtapasztalják azt, amit ők csak úgy hívnak, „champagneéletérzést”. Zászlós hajójuk, a Champagne Palmer & Co. többszörösen díjnyertes, elegáns pezsgői közt minden champagnerajongó rálelhet kedvencére – legyen szó világbajnok blanc de blancsról, elegáns rosé champagne-ról vagy különlegesen komplex blanc de noirs-ról.

2022 óta pedig már a magyar pezsgők piacán is képviseltetik magukat a Pearl & Z, új hazai pezsgő márka forgalmazóiként.

A nyári pezsgés időszakának kihagyhatatlan kiegészítője egy pohár elegáns champagne, amit a Varros & Co. kínálatában meg is találunk, de az őszi, valamint az ünnepi időszakra is igazi champagneritkaságokkal, különleges kóstolókkal készülnek vásárlóik részére, hisz az élet úgy jó, ha pezsgő!

A figyelmetekbe ajánljuk