A The Alienist forgatása alatt sokáig Budapest vendégszeretetét élvezte Luke Evans. Most egy videóval hálálta meg a vendégszeretetet, amiben nem sáfárkodik a pozitív jelzőkkel a magyar főváros nevezetességeit illetően.


Nálunk forgott a The Alienist című krimisorozat mindkét évada, ez idő alatt pedig össze lehetett időnként futni Budapesten olyan sztárokkal, mint Luke Evans, Daniel Brühl, vagy éppen Dakota Fanning. Az Angel Of Death alcímet kapó második évad közösségi oldalai most posztoltak egy videót Evans-szal, ahol a brit színész elvileg a sorozat helyszíneit mutatja be, de gyakorlatilag csak hosszasan áradozik Budapestről.

Evans kiemeli többek között a magyar konyhát, a magyar vendégszeretetet, a gyógyfürdőinket, a Margit-szigetet, sőt0 azt is megtudjuk tőle a videóból, hogy a Szabadság-híd volt a kedvenc budapesti hídja. Gyakorlatilag forgatott Budapestnek egy hangulatos turisztikai videót ajándékként.
Friss

Szólóalbumot ad ki a Blur és a Gorillaz frontembere

Már meg is érkezett az első kislemez Damon Albarn új albumáról.

TOVÁBB OLVASOM ÖSSZEOMLÁS

A Converse leporolta régi retrócipőit

CX kollekciójának új darabjai régi klasszikusok újragondolt verziói.

TOVÁBB OLVASOM ÖSSZEOMLÁS

Miley Cyrus egy halom sztárral feldolgozta a Metallica klasszikusát

A feldolgozáson közreműködött Elton John, a Red Hot Chili Peppers dobosa, Chad Smith, WATT és Yo-Yo Mama mellett a Metallica basszusgitárosa, Robert Trujillo is.

TOVÁBB OLVASOM ÖSSZEOMLÁS
A figyelmetekbe ajánljuk