lupa beach

A Lupa-tó partján található Costes Beach Club tematikus vacsoraestekkel és azokon közreműködő sztárséfekkel, valamint sztárfellépőkkel fűszerezi meg Budapest tengerpartjának naplementéit.


Naplemente után is érdemes a Lupa Beach-re látogatni: a két kilométer hosszan elnyúló vízparti korzón 20 különböző vendéglátóegység - a koktél- és borbároktól a strandbüféken át a Costes stábja által üzemeltetett étteremig - kínálata várja a tengerparti hangulatra és minőségi ételekre vágyó vendégeket. A Lupa Beach területére minden este 19 órától ingyenes a belépés; a Costes Beach Club pedig igazán impozáns programokkal rukkolt elő.

A hétfő a sztárséfeké

Hétfőnként a magyar gasztronómia legismertebb alakjai készítenek a hely hangulatához illeszkedő vízparti vacsorát. Június 22-én a sort Sárközi Ákos, a Borkonyha és a Textúra éttermek Michelin-csillagos séfje nyitotta. Június 29-én hazai pályán bizonyít Miguel Rocha Vieira, a Costes cégcsoport többszörösen is Michelin csillagot kiérdemelt Corporate Executive Chefje. Július 20-án a magyar-ázsiai fúziókról híres Huszár Krisztián lesz a vendégséf, majd a hónapot július 27-én Mede Ádám, a Laurel étterem séfje, az Év Ifjú Séftehetsége zárja majd. A sorozat a tervek szerint egészen nyár végéig tart majd. A hétfői vendégséf-estek nemcsak a hangulatukkal és a minőségükkel varázsolják majd el a vendégeket, de az árak is barátságosak: a legalább három fogást tartalmazó vacsoramenü egységesen 9.900 forintba kerül.Minden kedden Rácz Jenő ad vacsorapartit

Június 23-tól, kedd esténként vízparti vacsora party lesz Rácz Jenővel. Rácz Jenő neve ismerősen csenghet mindazoknak, akik figyelemmel kísérték az RTL Klub Konyhafőnök című műsorát. Jenő hosszú évekig világhírű külföldi éttermek konyháin dolgozott, majd pár éve Shanghai-ban szerzett Michelin csillagot, de itthon eddig szinte csak zsűrizett, ezért csak a kiváltságosok kóstolhattak a főztjét. Ám most, a képernyőről lelépve három kedd este erejéig (június 23., június 30., július 7.) átáll a pult másik oldalára, hogy a Costes Beach Clubban bemutassa konyhaművészetének egy szeletét. A fogásokat különleges koktélok és előzenés DJ program kíséri.Sztárfellépők, mediterrán estek, klasszikus némafilmek

Szerdánként sztárfellépőkkel és a közreműködésükkel zongoraszóval telik meg a Lupa-tó partja. Három szerdai estén (június 24-én, július 15-én és augusztus 5-én) a Fonogram-díjas Rakonczai Imre szórakoztatja az étteremben vacsorázókat.

Csütörtökönként latin zenékkel, ételkülönlegességekkel - például a vendégek előtt készülő óriás paella-val és sok-sok sangriával - mediterrán estek lesznek, míg péntekenként a szabad ég alatt, tűzön, bográcsban vagy nyárson sült ínyencségekkel egészül ki a vacsora étlap. Szombatonként a vacsora mellé egy 24 négyzetméteres óriáskivetítőn klasszikus némafilmeket vetítenek, vasárnaponként este 6 órától koktélakcióval és sunset DJ programmal várjuk a strandolás után vagy direkt étterembe érkező közönséget.


paella Fotó: lupabeach.com


A figyelmetekbe ajánljuk