A világ talán leghíresebb luxusvonata, melynek halhatatlanságához Agatha Christie egyik krimije is hozzátett, ma ismét fénykorát éli, és hamarosan három új luxuslakosztállyal siklik a síneken.

A mai Orient Express

A Belmond Velence–Simplon–Orient Expressz három tágas luxuslakosztályát újították fel a közelmúltban, méghozzá három patinás európai város szellemiségében. A nemrég berendezett kocsikat Bécs, Prága és Budapest építési stílusa és színvilága ihlette.

Bécs lakosztály

Belmond

A bécsi lakosztály klasszikus, ugyanakkor romantikus hangulatú, főleg arany és smaragdzöld színekben pompázik.

Prága lakosztály

Belmond

A prágai főleg vörösesbarna és arany színű, a hangulata pedig egy színházat idéz.

Budapest lakosztály

Belmond

A budapesti lakosztályt a gótikus, illetve az oszmán építészet motívumai ihlették, és a folyó mindkét partjának hangulatát igyekszik visszaadni. A korábbi, Velence, Isztambul és Párizs által ihletett lakosztályokhoz hasonlóan ezek is saját zuhanyzóval, dupla ággyal, nappalival és padlófűtéssel rendelkeznek, az árba a korlátlan pezsgőfogyasztás és a 24 órás komornyikszolgálat is beletartozik.


Friss

LEGO X Adidas – egy „sportcipő", amibe nem szívesen bújnál bele

A sneaker-rajongók egy újabb újdonsággal bővíthetik gyűjteményüket, bár ebben a „cipőben" aligha tudnának kényelmesen útra kelni.

TOVÁBB OLVASOM ÖSSZEOMLÁS

Idén is mindenkit vár Budapesten a Bar Show (x)

A Nyissunk Együtt! egy korlátozott kiadású koktélmagazin, amely a Fine Brands Company, a Moët Hennessy és a Magyar Bártender Szövetség közötti együttműködésből jött létre azzal a céllal, hogy támogassa a koronavírus-világjárvány következtében nehéz helyzetbe került bárokat és étteremeket.

TOVÁBB OLVASOM ÖSSZEOMLÁS
Youtube/Sarah Lee

Világrekordot jelentő összegért kelt el egy pásztorkutya

Egy jó pásztorkutya aranyat ér.
TOVÁBB OLVASOM ÖSSZEOMLÁS
A figyelmetekbe ajánljuk