Bohóckodó macik, áriázó egér és morcos teknős. Van itt minden, galéria!


Újabb állatos mémekkel bővült az internet világa. Idén is kiosztja a Comedy Wildlife Photography az év legviccesebb természetfotója díjat, ahol már szavazhatunk is a 37 döntősre.

A hatodjára meghirdetett pályázat nem titkolt célja, hogy a jókedv erejével hívja fel a figyelmet a környezetünk rohamos pusztulására, legfőképp a ma ismert vadvilág állapotára.

Az elmúlt hat évben a felhívás nagy népszerűségre tett szert, és idén rekordszámú fotó érkezett be a zsűrihez. Külön jó hír, hogy a legjobbak közé bekerült egy magyar fotós, Kránitz Roland is ott van a legjobbak között. Nem lenne meglepetés, ha ő vinné el a legjobbnak járó díjat, hiszen már 2017-ben is egy magyart, Kercz Tibort ítélték a legjobbnak.

De itt vannak a mulatságosabbnál mulatságosabb képek:

Kay Kotzian

A döntősökre itt lehet szavazni.

Friss

A fűszerek rengeteg egészségügyi hatással bírnak

A gyömbér, kurkuma és fahéj csak néhány azon fűszerek közül, melyek jelentősen javíthatják egészségünket.

TOVÁBB OLVASOM ÖSSZEOMLÁS

4 dolog, amit soha nem szabad elfelejtened, ha depresszióval küzdesz

A depresszió elszívhatja az energiánkat, üresnek és fáradtnak érezhetjük magunkat. Ez pedig az élet minden területén megnehezít a mindennapjainkat. Vannak azonban apró lépések, amelyekkel jobban kontrollálhatjuk érzéseinket, ezzel javítva az általános közérzetünket. Ebből gyűjtöttünk össze négyet!

TOVÁBB OLVASOM ÖSSZEOMLÁS

Íme, 3+1 ötlet a fokhagyma felhasználására

A fokhagyma antioxidánsokban és természetes antibiotikumokban gazdag egészséges zöldség. Hogyan használhatnánk fel minél sokrétűbben a hétköznapokban?

TOVÁBB OLVASOM ÖSSZEOMLÁS
A figyelmetekbe ajánljuk