Igencsak érdekes kezdeményezést mutatunk, amivel jót tehetsz és még jutalmat is kapsz cserébe!A CrowdFarming lényege, hogy veszel magadnak egy fát, egy állatot, vagy egy egész gyümölcsöskertet. Kiválasztod a farmert, aki gondját viseli és táplálja. Ha pedig beérnek a gyümölcsök, megkapod a termést, állatok esetében pedig természetesen a feldolgozott termékeket. Akár csokoládét is tudsz rendelni magadnak a Fülöp-szigetekről, vagy éppen olívaolajat Spanyolországból.

A cél, hogy a tömeggyártás helyett egyenesen farmerektől szerezd be az ételed, egyúttal pedig ezzel próbálnak tenni valamit az ételpocsékolás ellen, ami a nagyüzemi élelmiszergyárakban történik. Állatok esetében humánusabb a kezelésük, a nagyipari húsüzemek horrorja helyett. Gyakorlatilag jót cselekszel velük, és még meg is jutalmaznak érte.

Friss

A koronavírus karrierutunkat is befolyásolja

A koronavírus-járvány sok embert hagyott részmunkaidős, csökkentett óraszámú munkában, de olyan is volt akiket elbocsájtottak. Vajon hogyan tudjuk hasznunkra fordítani azt a munkát, ami nem igazán ránk szabott?

TOVÁBB OLVASOM ÖSSZEOMLÁS

A figyelmetekbe ajánljuk