Ezek hivatalosan is a világ legszebb szállodái

Ezek hivatalosan is a világ legszebb szállodái

Nyári kiruccanást tervezel? Egy tanulmány rangsorolta a világ legtetszetősebb, legszebb szállodáit, szóval ezekre a helyekre egyszer az életben érdemes ellátogatni.


Két évnyi utazási korlátozás után, sokan most tervezik az eddigi legpezsgőbb nyári kiruccanásokat. A legtöbben olyan helyeket keresünk, ahol igazán lenyűgöző a szállásunk. Szerencsére az Infiki fotónyomtató cég most közzétett egy új tanulmányt, amelyből kiderül, melyek a világ legfestőibb szállodái. Ehhez összeállítottak egy listát a világ legnépszerűbb nyaralási célpontjairól, majd átfésülték az Instagramon a helyszíni hashtageket, hogy megtalálják a legtöbbet posztolt szállodákat.

Ezek alapján ki lett a győztes? A dubaji Burj Al Arab Jumeirah, amelyet idén eddig már 2,55 milliószor jelöltek meg az Instagramon. A következő a szingapúri Marina Bay Sands, amely 2022-ben 1,88 millió posztot gyűjtött be. A harmadik helyen a Las Vegas-i Caesar's Palace áll 1,57 millió taggel, ám a szerencsejátékok fővárosa valójában négy bejegyzéssel is szerepel a top 10-es listán.

  1. Burj Al Arab Jumeirah, Dubaj, Egyesült Arab Emírségek
  2. Marina Bay Sands, Szingapúr
  3. Caesar's Palace, Las Vegas, USA
  4. MGM Grand, Las Vegas, USA
  5. Atlantis, The Palm, Dubaj, Egyesült Arab Emírségek
  6. Wynn Las Vegas, Las Vegas, USA
  7. The Venetian, Las Vegas, USA
  8. Waldorf Astoria, New York, USA
  9. Emirates Palace, Abu Dhabi, Egyesült Arab Emírségek
  10. Villa d'Este, Cernobbio, Olaszország

A figyelmetekbe ajánljuk