High Note SkyBar az Aria Hotel Budapest tetején, nő koktéllal a kezében
High Note SkyBar

Ismét koktélozhatunk a város felett!

Júniusban újranyitott az Aria Hotel Budapest tetőbárja, a High Note SkyBar, amely a Condé Nast Traveler szerint a világ 10 legjobb tetőterasza közé tartozik, és ahonnan szerintünk a város egyik legszebb kilátása nyílik.

A bár a kijárási korlátozások enyhítésével párhuzamosan, közel három hónapos szünet után, szigorú egészségügyi intézkedések mellett nyitott újra. A vendégek biztonsága érdekében a szálloda vezetése felére csökkentette a bár kapacitását, emellett pedig a magyar szakmai szervezetek egészségügyi ajánlásait, a nemzetközi tapasztalatokat és egy New York-i szakértő tanácsait is figyelembe véve megalkották saját higiéniai protokolljukat.

Extra intézkedések

High Note SkyBar az Aria Hotel Budapest tetej\u00e9n, pinc\u00e9r kokt\u00e9llal

High Note SkyBar

A kötelező előírások mellett extra óvintézkedéseket is bevezettek: a bankkártyás fizetésen túl érintésmentessé tettek több folyamatot: a vendégeknek a személyzet nyit ajtót, indítja a liftet, húzza ki a széket, de a bármenüt is saját telefonon lehet végigböngészni QR-kóddal, és a bár területén több kézfertőtlenítőt is elhelyeztek.

Új választék

High Note SkyBar az Aria Hotel Budapest tetej\u00e9n, pinc\u00e9rn\u0151 kokt\u00e9llal

High Note SkyBar

A High Note SkyBarra jellemző, hogy szezononként változtatja a koktél- és barfoodkínálatát – így tett most is. Az új menüre olyan koktélok kerültek fel, mint a Lemoncheese (házi lemoncello, citrom kordiál, Philadelphia, creole bitter), az Aquavitae (házi aquavit, friss limelé, akácmézvíz, szicíliai citromtonik) vagy a White Pepper Highball (Johnnie Walker Black Label, fehérbors-szóda), míg a bárételek között találunk marha tortillát, mini lángosokat és tőkehalkrokettet is.

Új élmények

Rooftop j\u00f3ga, High Note SkyBar az Aria Hotel Budapest tetej\u00e9n

Szintén megszokhattuk már a bár hétvégi rooftop jógáit, az újranyitást követően azonban megújulva tér vissza a programsorozat. A karantén után június 27-én tartják meg első alkalommal a 60 perces jógaórát, és máris rendhagyó módon: egy egészséges és bőséges brunch-csal kiegészítve, amit az Anjuna Ice Pops jégkrémeivel zárhatunk le.

Hamu és Gyémánt Offset Vol. 1.

A High Note SkyBar ad otthont a Hamu és Gyémánt nagysikerű Offset kerekasztal-beszélgetéseinek is. Bízunk benne, hogy még idén újra koccinthatunk a város felett!

A figyelmetekbe ajánljuk