Barátunk vagy ellenségünk az idő? Pataki Ágival folytatódik a Hamu és Gyémánt kerekasztal-beszélgetése!
Hamu és Gyémánt

Barátunk vagy ellenségünk az idő? Pataki Ágival folytatódik a Hamu és Gyémánt kerekasztal-beszélgetése!

Több, mint másfél év kényszerpihenő után szeptember 27-én visszatért a Hamu és Gyémánt nagysikerű kerekasztalbeszélgetés-sorozata, az Offset. Nem kell sokat várni a következő alkalomra: október 26-án újra alkalmunk nyílik kiváló társaságban beszélgetni és pezsgőzni a város felett.

A szeptemberi,teltházas eseményenVeiszer Alinda moderálásával – három címlapszereplőnk, Kepes András, Presser Gábor és Barabási Albert-László beszélgettek arról, mi kell a boldogsághoz. A témát boncolgatva többször felmerült az idő fogalma, ami egyben a legújabb, őszi lapszámunk és a következő Offset témája is egyben. Vajon barátunk vagy ellenségünk az idő?

Október 26-ai rendezvényünk vendégei a legfrissebb lapszámunk szereplői lesznek:

  • Vámos Miklós író;
  • Kollár-Klemencz László énekes-dalszerző és író;
  • valamint címlapsztárunk, Pataki Ági modell, producer.

A beszélgetést ezúttal is Veiszer Alinda vezeti majd, aki arról kérdezi a vendégeket, hogyan viszonyulnak az időhöz.

Vajon miként lehet átformálni gondolkodásunkat saját életkorunk múlásáról? Hogyan válhatunk képessé arra, hogy több évtizedes töretlen sikert követően is ugyanazzal a lendülettel alkossunk? Miképp érdemes saját és családunk múltjához viszonyulnunk?

Az esemény helyszíne továbbra is a város egyik legszebb panorámájával rendelkező tetőteraszbárja, a High Note SkyBar lesz.

A jegyek – 4.990 forintos egységárral – október 11-étől, korlátozott számban az alábbi linken érhetők el: https://tinyurl.com/HamuEsGyemantOffsetVol5

Az esemény október 26-án, 18.30 órakor kezdődik, a résztvevőket egy pohár pezsgővel vagy alkoholmentes welcome drinkkel, illetve a Hamu és Gyémánt magazin legfrissebb lapszámával várjuk.


A figyelmetekbe ajánljuk