liz and chain sky bar
Fotó: Balogh Kata / Socially

Új sky bar Budapesten: a határ a csillagos ég!

A Duna hídjai, a Parlament, a Budavári Palota, a Bazilika, a Citadella és a Gellért-hegy... egy hideg itallal a kézben egészen varázslatos Budapest-érzést kapunk Budapest legújabb sky bárjában.


25 év után először nyitja meg a nagyközönség előtt a 9. emeletet a Budapest Marriott Hotel. A földszinten üzemelő Liz and Chain Bar égbe törő társat kap: ez a Liz and Chain Sky Lounge rooftop bar, ahol képeslapokról ismert naplementék, hűsítő gin tonicok, önfeledt esték várnak.

Ahogy a tavaly a hotel lobbija mellett megnyitott Liz and Chain Bar is kiemelten foglalkozik a koktélokkal és gin tonicokkal, úgy ez odafent sincs másképp. A lenyűgöző panoráma mellett kreatív bárélettel, házi főzetekkel, bitterekkel, sok kísérletezéssel és a naplementére hangolt hosszabb-rövidebb italokkal várják a vendégeket. Ha egy pohár frissítő champagne-ra esne a választás, azt is ugyanolyan szakértelemmel szervírozzák.

Nem meglepő, hogy az elmúlt években az egész világon annyira népszerűek lettek a tetőbárok. Ahogy a hegy csúcsáról is felemelő lepillantani a völgybe, úgy egy impozáns épület magaslatának megélése is boldogsághormonokat szabadít fel. Pláne, ha mindez kellemes környezetben történik, odafigyelő vendéglátással, hangulathoz illő zenék, ízletes falatok és hangsúlyos italok kíséretében. Egy hibátlan, hedonista este elképzelhetetlen néhány falat nélkül; szerencsére tudja ezt a Sky Lounge is, így hideg és meleg mezzékkel-tapasokkal, desszertekkel is készülnek, á la carte rendszerben.

Ha lemegy a nap...

Legyen szó egy munka utáni aperitivón a munkanapot levezető kollégákról, randevúra érkező párokról, szülinapot ünneplő barátokról, vagyis bárkiről, aki különleges panorámát kémlelve kapcsolódna ki, és koccintana egyet: a Liz and Chain Sky Lounge páratlan élményt kínál. A rendhagyó helyszín és értő vendéglátás intimebb, zártkörű rendezvényekre is felkészült, vasárnaptól szerdáig privát események levezénylését is vállalják.

Július 16-tól egészen az őszi szezonig, csütörtöktől szombatig, 17:00-tól éjfélig vár a Liz and Chain Sky Lounge, ahol előreláthatólag a naplementézős órák lesznek a legnépszerűbbek.

A figyelmetekbe ajánljuk