Zene, dizájn, gasztronómia: megnyílt a budapesti Hard Rock Hotel étterme
Fotó: Sessions

Zene, dizájn, gasztronómia: megnyílt a budapesti Hard Rock Hotel étterme

Megérkezett a közeljövőben nyíló Hard Rock Hotel Budapest első büszkesége: különleges európai és friss magyar fogások izgalmas kombinációival nyitott meg a Sessions. A szállodalánc zenétől fűtött hangulatával, egyedi dizájn megoldásokkal és nemzetközileg is híres séf-párossal debütált a Nagymező utca legújabb étterme.


A Hard Rock International (HRI) a világ egyik legismertebb vállalata, portfóliója 76 országban 262 helyszínen, saját tulajdonú / licenszelt vagy általa üzemeltetett szállodát, kaszinót, Rock Shops® üzletet és kávézót foglal magába. A Hard Rock desztinációk a legnagyobb nemzetközi csomópontok nagyvárosaiban találhatók; Budapesten pedig hamarosan megnyit az első közép-európai Hard Rock Hotel. A Nagymező utcai szálloda igazi szupersztárokhoz illő szórakozási lehetőségeket kínál majd látogatóinak, akik a márka több, világszinten is meghatározó szolgáltatásával találkozhatnak. A legfelső emeleten tetőterasz, a hotel földszintjén pedig a Sessions étterem várja a különleges fogásokat és koktélokat kereső vendégeket.

Elegáns és könnyed

Fotó: Sessions

"Nagy örömünkre szolgál bemutatni a Hard Rock Hotel Budapest különleges éttermét. A Sessions teljesen beleillik a belváros hangulatába, egyedi menüjével, meghatározó koktélkülönlegességeivel és élőzenés produkciókkal illeszkedik a budapestiek igényeihez"

– mondta el Tóth-Harsányi Kornél, a Hard Rock Hotel Budapest szállodaigazgatója.

A 82 vendég befogadására alkalmas étterem laza és barátságos hangulata többek között a leghíresebb európai butikhotelek tervezője, a spanyol Lazaro Rosa-Violán dizájnstudió egyedi tervezésének is köszönhető. Az elegáns, de könnyed belső tér mellett, a Hard Rock hotelek sztenderdjeinek megfelelően, szakértők által kiválasztott zenelisták, DJ szettek és élőzenei műsorok segítenek majd kikapcsolódni a vacsorázni vágyóknak.

Minőségi hozzávalók, nemzetközi irányzatok

Színpompás és ízletes

Fotó: Sessions

A legújabb nemzetközi gasztronómiai irányzatok szellemében és minőségi hazai hozzávalók felhasználásával tervezte meg a Sessions ételkínálatát Lipták Tamás executive séf és Sziszik István sous séf. A páros közös szakmai múltja 15 évre tekint vissza, Michelin-csillagos és díjnyertes éttermekben sajátították el a szakmát, dolgoztak Dániában és az Egyesült Királyságban is.

Díjnyertes dominikai mixológus keveri a koktélokat

George Valdez a Diminikai Köztársságből érkezett Budapestre

A Sessions híres magyar személyiségek előtt tisztelgő koktéljai a díjnyertes mixológus nagyágyú, George Valdez ötletei nyomán készülnek, aki a Dominikai Köztársaságból érkezett.

"Az egyik fontos célunk, hogy koktéljaink tükrözzék a magyar ízeket, így több helyi hozzávalót is felhasználunk. Nemcsak pálinkát és borokat, de a levendula és a paprika is megtalálható többek között az italokban"

– árulta el a mixológus.

A koktélok mellett több mint 90 hazai és nemzetközi borfajtát tartalmazó kínálat várja a vendégeket.

A figyelmetekbe ajánljuk