Sportruházatban üldögélő nők nézik a budapesti kilátást
Four Seasons Hotel Gresham Palace

Jógázz a Four Seasons-zel a wellness világnapján!

Június 13. a wellness világnapja, mely alkalomból egy ingyenes reggeli programot szervez Magyarország egyik legmenőbb szállodája, futással, jógával és egészséges falatokkal.


Az egészséges életmód iránt elkötelezett Wellness Világnapja ingyenes, oktatási és élményalapú wellness-programok révén hívja fel a figyelmet a fizikai és mentális egészség fontosságára világszerte. Budapest egyik topszállodája, a Four Seasons Gresham Palace csapata úgy döntött, hogy ez alkalomból egy egyedülálló programot hoz létre a test energizálása és az elme-test-lélek egyensúlyának helyreállítása érdekében.

9:00 | Buda Before Breakfast futóprogram

Találkozó a hotel lobbyjában (ahol regisztráció szükséges, ugyanis a programon legfeljebb 15 fő vehet részt), majd felfedezhetjük a várost a hotel munkatársainak szemszögéből: a nap egy „kulturális túrával" indul a Four Seasons menedzsereinek kíséretében. Buda legszebb helyszínei mentén vezet a futóútvonal – a Lánchídon áthaladva a Duna mentén a Szabadság-szoborig, a Gellért-hegy tetején sprintelhetünk végig. A körülbelül 3,2 kilométeres távon egyedülálló látvány tárul elénk az ébredő városról.

10:00 | Vinyasa Flow Jóga óra a Filozófusok kertjében

J\u00f3g\u00e1z\u00f3 emberek

Four Seasons Hotel Gresham Palace

Folytassuk a reggelt a Filozófusok kertjében egy szabadtéri jógaórával! Találjuk meg a testi-lelki egyensúlyunkat az egyórás Vinyasa jóga segítségével, amely remek napindító, és a gyönyörű környezet is hozzájárul a feltöltésünkhöz.

A futástól különálló program, ezért a helyszínen történő találkozó során itt is be kell jelentkeznünk.

11:00 | Egészséges harapnivalók a Kollázs jóvoltából

Pink koll\u00e1zs pap\u00edrszatyor

KOLLÁZS - Brasserie & Bar

„Rendkívüli időket élünk. Most jobban, mint valaha, itt az ideje, hogy újra kapcsolatot teremtsünk a budapesti közösséggel az egészség fókuszában, és megbecsüljük a jelen ajándékát" – vallja Jenny Wong marketingigazgató. A program egy jó hangulatú falatozással zárul, melyhez a harapnivalót a KOLLÁZS biztosítja.


A részvételhez minden esetben előzetes regisztráció szükséges. További információ és foglalás: +36 1 268 5500 vagy spa.budapest@fourseasons.com.

A figyelmetekbe ajánljuk