UFO-sisakos emberek az autóban.

Illusztráció.

A Pentagon hirtelen több száz UFO-jelentést hozott nyilvánosságra

Egy csütörtöki jelentéscsomagban a Pentagon több száz olyan esetről hozott nyilvánosságra titkosítás alól feloldott hírszerzési információkat, amelyekre „azonosítatlan légi jelenségekként", vagy röviden UAP-ként hivatkoznak.


A Nemzeti Hírszerzési Igazgató jelentése összesen 366 új esetet sorol fel, amelyekről a Pentagon elismeri, hogy tudomásuk van, bár ezek többségére végül sikerült magyarázatot találniuk.

Ahogy a Vice a jelentésről szóló írásában megjegyzi, a radaron megjelenő UAP-észlelések közül 163 valamilyen léggömbnek tűnt, 26 valószínűleg drón volt, további hatot pedig a Pentagon meghatározása szerint a „madarak, időjárási események vagy a levegőben szálló törmelék, például műanyag zacskók" kategóriájába sorolták.

Ez is érdekelhet: Óriási káoszba torkollhatna, ha a földönkívüliek felvennék velünk a kapcsolatot

Így a 366 új UAP-jelentésből 171 megmagyarázhatatlan esemény maradt, amelyeket nem minősítettek.

Úgy tűnik, hogy ezek közül a nem jellemzett UAP-k közül néhány szokatlan repülési jellemzőket vagy teljesítményképességeket mutatott és ezek további elemzést igényelnek

– írták.

Az előző, 2021-es jelentésében a Pentagon azt mondta, hogy 17 év alatt 144 rendellenes incidensről volt tudomása, de a legutóbbi, 2022 augusztusában lezáruló dokumentumban azt írták, hogy több száz további katonai tisztviselő jelentkezett különböző információkkal.

Forrás: Futurism


A figyelmetekbe ajánljuk