férfi néz a lányra egy padon ülve
Fotó: Shutterstock

Ezek az árulkodó jelei annak, ha valaki teljesen beléd zúgott

Mindannyian bizonytalanok vagyunk egy lehetséges új kapcsolatot elején, amikor még azon törjük a fejünket, hogy a másik személy vajon hogyan viszonyul hozzánk.


Bár egyikünk sem képes a másik gondolataiban olvasni, fizikai és pszichés jeleink sok mindent elárulnak rólunk enélkül is. Néhány finom jelzés meg tudja mutatni, ha valaki valóban érez irántunk valamit. Ezek megfigyelésének eredményeképpen és a Good Men Project cikkének segítségével összegyűjtöttük azokat látható, érezhető apró jeleket, melyek alapján könnyebb lesz tájékozódnod a másik fél szándékait illetően.

1. Tudatában van az irányoknak

Kíváncsi, ha a lába az irányodba mutat. A nyitott testbeszéd azt jelzi, hogy valaki figyel rád, így az is jel, ha laza vállakkal és nem keresztbefont karokkal hajol feléd.

2. Látható a keze

Ha valaki jól érzi magát a társaságodban, általában látható a keze. Ez jelzi, hogy a partnered biztonságban érzi magát veled.

3. Oldalra hajtja a fejét

Ha oldalra billenti a fejét, miközben beszélsz, az annak a jele, hogy figyel rád.

4. Kiemel téged egy csoportban

Talál lehetőséget arra, hogy röviden interakcióba lépjen veled, akkor is, amikor csoportban vagytok. Kérdéseket tesz fel, vagy egyszerűen csak válaszol neked, vagy nevet azon, amit mondtál.

5. Nyirkos a keze

Bár azt feltételezhetjük, hogy valakinek egyszerűen csak melege van, vagy izzad, ez az izgulás jele is lehet. Érdeklődik irántad, és nem akarja elrontani a dolgokat.

fiatal n\u0151 a f\u00fcle m\u00f6g\u00e9 igaz\u00edtja a haj\u00e1t, mik\u00f6zben a f\u00e9rfi szem\u00e9be n\u00e9z

Fotó: Shutterstock

6. Összefüggéstelenül beszél

A szavakban való botladozás szintén a szorongás jele, különösen akkor, ha az illető általában magabiztosan beszél, vagy a figyelem középpontjában áll.

7. A közeledben ül vagy áll

Ha csak pár centire van tőled, amikor együtt vagytok, az azért lehet, mert kénytelen a lehető legközelebb lenni hozzád.

8. Teljes fogsoros vigyort villant

A legtöbben nagyjából 5 éves korunkban abbahagyjuk az elülső fogainkat felfedő vigyorgást, hacsak nem vagyunk kivételesen elragadtatva.

9. Az egész arcodat nézi

A legtöbb ember manapság kellemetlennek találhatja a szemkontaktust. Akkor érdeklődik irántad, ha figyelme leginkább a szemedre, az orrodra és az ajkaidra összpontosul.

10. Megnyalja az ajkát

A tudomány szerint, ha vonzódsz valakihez, akkor szó szerint többet csorgatod a nyálad. Szóval ha valóban beléd van zúgva, előfordulhat, hogy megnyalja vagy összeszorítja az ajkait, maikor veled van.

11. Fizikai kontaktust létesít

Egy apró térdérintés vagy a hajad a füled mögé tűrése jelezheti, hogy a közeledben akar lenni.

12. Következetes a kommunikációban

A következetes kommunikáció az érdeklődés jele. A kapcsolatot fenn kell tartani, ezért az embereknek nem szabad hosszabb időre „elmenniük", mielőtt hirtelen visszatérnek.

13. Elpirul a közeledben

A pirulás az izgalom vagy az adrenalinlöket hatására történik. Ha valaki úgy érzi, hogy „rajtakapták", hogy kifejezetten érdeklődik, az annak a jele lehet, hogy vonzódik hozzád.

14. Sokat nevettek

Az intimitás és a kapcsolódás megteremtése közös nevetéssel a legkönnyebb. Ha ez gyakran előfordul köztetek, az utalhat arra, hogy tetszel neki.


A figyelmetekbe ajánljuk