Egy szerelmespár a naplementében.

Szakértők szerint ezt a 4 dolgot kell betartanunk az igazi megtalálásához

Sokan szenvednek a magány miatt, és úgy érzik, hogy sosem fogják megtalálni életük párját. Az igazi megtalálása érdekében azonban tenni is kell, az alábbi cikkben pedig négy olyan tippet mutatunk be, amellyel könnyebben rátalálsz a Nagy Ő-re.


1. Fejleszd a készségeidet, és találj magadnak egy hobbit!

Egy l\u00e1ny fot\u00f3zik.

Nguyen Thu Hoai/Unsplash

A szóban forgó két tevékenység több célt szolgál egyszerre. Először is, ad valamit számodra, ami kielégíti a szenvedélyeidet a kapcsolaton kívül is.

A másik járulékos előnye ennek, hogy nő a vonzerőd. Ha találkozol valakivel, aki rendesen végzi a dolgát, élvezi és kiválóan teljesít benne, sokkal vonzóbbnak fog tűnni számodra.

2. Koncentrálj az egészségedre és a karrieredre!

Ügyelj arra, hogy egészséges felelősségtudattal és fenntartható, hosszú távú célokkal rendelkezz. Nem kell, hogy hét számjegyű összeget keress vagy vezérigazgató legyél. De valószínűleg szükséged van egy olyan főállású munkára, amiért legalább mérsékelten lelkesedsz és büszke vagy rá.

Az egészségeddel elsősorban saját magad miatt törődj, de ez is hozzájárul a vonzerődhöz. Sok hozzáértő elmondta már, hogy bármi, amit egy kapcsolaton kívül teszel magadért, vonzóbbá tesz téged mások számára.

3. Legyen részed rossz randikban és kapcsolatokban!

Wiktor Karkocha/Unsplash

A rosszul sikerült randik és párkapcsolatok az élet velejárói. Ezek egyfajta tanulópénznek is betudhatók. Akár te vagy az, aki dob, akár ő, ez alapvetően a „menetrendhez” tartozik.

Vannak nagyon ritka kivételek (ahol a szerelem első látásra tökéletesen működik), de ezek elég valószínűtlenek, és nem szabad, hogy ilyen elvárásaid legyenek.

Csak fogadd el, hogy lesz néhány kellemetlen, kiábrándító párkeresésed, és talán még néhány könnyet is el fogsz hullatni a csalódottság miatt (vagy ami még rosszabb, a szívfájdalom okán). A rossz randik és a sikertelen kapcsolatok végül mind semmissé válnak, ha megtalálod az igazit.

4. Ne változz meg senki miatt!

Létezik egy olyan jelenség, amikor találkozol valakivel, akihez nagyon vonzódsz, aztán rájössz, hogy nem egészen az vagy, akit ő akar. Lehet, hogy a másik érdeklődőnek tűnik, de nem olyan izgatott, mint te. Így aztán manipulatív módon megváltoztatod magad, hogy megfelelj annak, amit ő kívánatosnak talál. Ez működhet, de nem biztos, hogy hatásos. Kifejezetten annak megfelelni, amit a másik szeret, például a saját vágyait és értékeit a sajátodnak feltételezni, később visszaüt, amikor a párod összerakja, hogy nem az őszinte önmagadat adod.

Ez csak abban segít, hogy a párkapcsolat közben egy mélyen gyökerező kisebbrendűségi komplexus alakuljon ki benned, hiszen az illető, akivel együtt vagy, nem a valódi énedbe szeretett bele. Ha úgy érzed, hogy túlságosan meg kell próbálnod őszintén megnyerni valakit, az valószínűsíti a hosszú távú hatalmi különbséget a kapcsolatban.

A figyelmetekbe ajánljuk