menyasszonyi ruhák
Fotó: Valkó Dávid

Az ország első esküvői trunk show-ja a Tavaszi Esküvő Kiállításon

Ismert magyar designerek, páratlan esküvői ruhák és látványos party öltözetek – ez Magyarország első esküvői trunk show-ja, a Hungarian Designers Trunk Show. A divateseményt a Central European Wedding Show mutatja be nyolcadik rendezvényén, a Tavaszi Esküvő Kiállításon, március 5-én és 6-án a Hungexpo E pavilonjában.

A jövendőbeli esküvőről ábrándozva a legtöbben valószínűleg a felhőtlenül boldog pillanatokra, a lélegzetelállítóan szép menyasszonyra vagy a fergeteges ünneplésre gondolnak. Azzal, hogy milyen sok időt, energiát és nem utolsó sorban pénzt igényel egy esküvő megszervezése, csak akkor szembesülnek a párok, amikor belefognak a szervezésbe.

Fotó: Valkó Dávid

A Tavaszi Esküvői Kiállítás, amely az ország legnagyobb esküvői kiállításaként jegyzett Őszi Esküvő Kiállítás „kistestvére”, azért hoz idén is több száz esküvői szolgáltatót és programok sokaságát egy fedél alá két napra, hogy segítsék az életük legfontosabb napjára készülő párokat, leegyszerűsítsék számukra a rendkívül megterhelő esküvőszervezést.

Fotó: Valkó Dávid

A látogatók nem csak időt, hanem akár pénzt is tudnak spórolni a Tavaszi Esküvő Kiállításon. Napokkal, sőt, akár hetekkel is lerövidíthetik az esküvő szervezését, hiszen a rendezvényen egyszerre több tucat menyasszonyiruha-szalon és -tervező, ékszerész, fotós, videós, dekoratőr, esküvői helyszín, cukrász vagy zenekar kínálatával tudnak megismerkedni.

A kiállítás kiadványában található Happy Bridal Days kuponokkal pedig 10-30% kedvezményt kaphatnak egyes kiállítók áraiból.

Fotó: Valkó Dávid

Az álomesküvőt megvalósító szolgáltatók kiválasztása közben hasznos és szórakoztató programok is várják a párokat. Az Esküvő Iskola keretében tapasztalt szakemberek tartalmas és hasznos kerekasztal�beszélgetéseit hallgathatják meg a „tanulók”, melyek segítenek nekik kiigazodni az esküvőszervezés legfrusztrálóbb kérdéseiben is. A „tanórákat” pezsdítő, formabontó, a hazai divatvilágban egyedülálló divatbemutatók követik.

Fotó: Valkó Dávid

A Hungarian Designers Trunk Show-n Magyarország kiemelkedő divattervezői, az Artz Modell, Elysian, Léber Barbara, Luan by Lucia, Makány Márta, Merő Péter és Ziggi egy-egy formabontó show-n mutatják be menyasszonyi és esküvői parti ruha alkotásaikat.

A Hungarian Designers Trunk Show a kiállítás mindkét napján megtekinthető – 12 órától a Bridal Trunk Show, 15 órától a Wedding Party Dress Trunk Show kápráztatja majd el a látogatókat


A figyelmetekbe ajánljuk