Mitől lesz modern és különleges a nagy nap? Mutatjuk!
freepik.com

Mitől lesz modern és különleges a nagy nap? Mutatjuk!

Az esküvőszervezés egy hosszadalmas és sok energiát igénylő feladat, de mindeközben egy nagyon inspiráló és kreatív folyamat is. Napjainkban már átléphetjük a tradicionális szokások határait és teljesen személyre szabhatjuk a nagy nap stílusát és menetét. Ahhoz viszont, hogy a szertartás és a lagzi a násznépnek is legalább annyira felemelő élmény legyen, szükség van néhány egyedülálló és nem mindennapos ötletre! Össze is gyűjtöttük, hogy milyen módon tudjátok feldobni és tökéletessé varázsolni az esküvőtök napját!


Tippek a tökéletes esküvő megvalósításához

Mára már az esküvőszervezésnek nincsenek szigorú szabályai; nem minden esetben létezik olyan, hogy “illik vagy nem illik”. Ha csak a párunkkal együtt, két tanú kíséretében szeretnénk kimondani a boldogító igent, az is ugyanolyan elfogadott, mint egy több száz fős lagzi. Ha az esküvői dekorációt a letisztult stílusjegyek helyett feltűnő, látványos elemekből szeretnénk összeállítani, arra is van lehetőségünk.

Bár hosszan folytathatnánk még a sort, itt meg is állunk, mert amikor a modern esküvő kifejezést használjuk, most mégis másra gondolunk. Pár tippen keresztül meg is mutatjuk, hogy szerintünk mitől lesz modern és egyben élménydús egy mai lagzi!

Pörgessétek fel a násznépet specialty kávékkal!

Egy esküvő pillanatait megélni ugyanannyi energiát igénybe tud venni, mint maga a szervezés. A rengeteg örömteli élmény és a menetrendszerű program miatt emocionálisan és fizikálisan egyaránt fáradunk, még akkor is, hogyha imádjuk a lakodalom összes percét. Így a nap folyamán mindenkinél elérkezik az a pont, amikor csak egy erős feketekávé segíthet megoldani a helyzetet.

freepik.com

Egy nagyszabású eseményen viszont a legtöbbször tömeggyártott kávékkal találkozunk, amikre tényleg csak koffeinforrásként lehet tekinteni. A specialty kávék virágkorában ez hatalmas csapás azokra nézve, akiknek már a mindennapjai része lett a minőségi kávéfogyasztás. Szerencsére manapság nem kell kompromisszumot kötnünk, hiszen a BestBar segítségével egy professzionális kávésarkot is kialakítunk a lakodalom helyszínén!

Bár a szolgáltatás részleteit teljes mértékben a saját igényeinkre szabhatjuk, két dolog mindenképp biztosítva lesz: a profi szakavatott barista és az ő tehetsége. Ti is, de a vendégeitek is garantáltan rajongani fognak azért, hogy prémium cortadót vagy flat white-ot ihatnak az esküvőn!

Tegyétek látványossá a várakozás perceit!

Minden nagy rendezvénynek vannak üresjáratai, ezért teljesen természetes, hogy egy esküvőnek is vannak kevésbé izgalmas percei. Ezzel mindaddig nem is lenne gond, hogyha valamennyien ugyanolyan nyitottak lennénk számunkra idegen emberek felé. Az introvertáltabbak számára azonban igazi kihívást jelenthet a néma csend és az ismerkedés, ezért célszerű ezt is figyelembe venni, amikor a lagzi forgatókönyvén gondolkodunk.

De milyen módszerekkel lehet ebben segítséget nyújtani? Lehet-e egyáltalán? Természetesen igen; mindenre van megoldás! Egyrészt sokat jelenthet ilyenkor egy jó ceremóniamester, másrészt egy menő szolgáltatással is lehetőséget adhatunk az oldódásra! (Már csak olyan szempontból is, hogy ezzel beszédtémát generálhatunk.)

freepik.com

Tudtátok például, hogy a BestBar-szolgáltatások nem csak a professzionális kávé–, de koktélkészítésre is specializálódtak? És bár szerintünk fenomenális, hogyha az alkoholos italkínálat is prémium színvonalú, de ebben az esetben inkább a látványra és a szórakoztatásra szeretnénk kitérni. A BestBar szakképzett mixerei ugyanis nem csak a legjobb koktélok elkészítéséért felelnek az esküvőn, hanem egy (vagy több) pazar flair show biztosításáért is! Mi ez, ha nem előremutató és modern?

+1 Magatokra is gondoljatok!

A násznép igényeinek figyelembe vétele mellett magatokról se feledkezzetek el! Amit csak tudtok alakítsatok úgy, hogy mindenképp extra és felejthetetlen élményekben legyen részetek!

Ehhez szuper választás az esküvői autóbérlés! Amellett, hogy egy lenyűgöző járgánnyal igazi sztárpárként érkezhettek meg a szertartásra, egy szép kabrióval még a kreatív fotózást is feldobhatjátok. Arról pedig nem is beszélve, hogy így egy “esküvői élményvezetésen” is részt vehettek.

Ha megtetszett a gondolat, akkor jó hír, hogy a BestBar-nál autóbérlésre is van lehetőség. A még jobb hír, hogy egyszerre igényelheted a kávésarokkal és a koktélbár-szolgáltatással. Lássuk be, egy megbízható cégen keresztül intézni az összeset, egyszerre megnyugtató és komfortos lehetőség – nem érdemes kihagyni!

A figyelmetekbe ajánljuk