A koronavírus-járvány miatt kialakult helyzet valójában kedvezett a fellépéseknek.Tegnap közönség nélkül, előre rögzítet fellépésékkel megtartották az amerikai zenecsatorna szoksásos videoklipes díjátadóját, az MTV Video Music Awards-ot.

Az előadók finoman elmosták a határt klip és élő fellépés között. Mivel látszólag felvételről ment minden, sokkal több energiát ölhettek a vizualitásba, ami igencsak kifizetődött. A The Weeknd egy tüzijáték előtt, felhőkarcolón táncolt, Doja Cat egy másik bolygóra invitált, DaBaby társadalomkritikát vitt fellépésébe, Jack Harlow egy kosárpályán lépett fel, Lady Gaga performansza pedig annyira 2020-as volt, hogy mindenkin maszk volt. Íme, ezek voltak az este legjobb előadásai!

Doja Cat két űrlénnyel táncol

A The Weeknd felhőkarcoló tetején énekel

 DaBaby társadalomkritikával fűszerezte előadását

Jack Harlow egy kosárlabdapályán kérdezi, hogy mi a helyzet

Lady Gaga először Ariana Grandével énekel, majd leül egy agyformájú zongorához

Friss

Peruban nyert díjat Felméri Cecília filmje, a Spirál

Nem ez az első nemzetközi filmes díj, amit sikerült elnyernie a rendező lélektani krimijének.
TOVÁBB OLVASOM ÖSSZEOMLÁS

Ezért fáj annyira a visszautasítás

Előfordulhat, hogy nem kerültünk be az iskolai sportcsapatba, vagy épp szakítottak velünk. Ilyenkor nagyon fáj a visszautasítás érzése. Vajon miért?

TOVÁBB OLVASOM ÖSSZEOMLÁS

A klíma megfelelő telepítésén nem érdemes spórolni (x)

Egy jó minőségű klíma kiváló választás, ha sok éven át szeretné élvezni a kellemes hőmérsékletet, jó közérzetet otthonában. Ahhoz viszont, hogy a klímája megbízhatóan, hatékonyan és költségtakarékosan működjön, megfelelően kell azt telepíteni.

TOVÁBB OLVASOM ÖSSZEOMLÁS
A figyelmetekbe ajánljuk