A 2010-es The Suburbs az Arcade Fire karrierjének talán legfontosabb lemeze, ami gyakorlatilag napjaink egyik legnagyobb rockbandájává tette őket. Most egy rövid streamkoncerttel ünnepelték az évfordulóját.


10 évvel ezelőtt, augusztus elején jött ki az Arcade Fire harmadik nagylemeze The Suburbs címmel, amivel az egyöntetű kritikai elismerés mellett a zeneipar egyik legfontosabb díját, az év lemezéért járó Grammy-díjat is bezsebelte az együttes.

A kerek évforduló rendes ünneplését sajnos elrontotta a koronavírus-járvány, de a banda egy jótékonysági streamen azért megemlékezett a jubileumról hétvégén. Az Arcade Fire két tagja, Win Butler és Régine Chassagne előadott a lemezről két dalt, a címadó The Suburbs-t és a Sprawl II (Mountain Beyond Mountains)-t, utóbbiról a felvételt pedig Instagramra is feltöltötték.

Friss

Idén is mindenkit vár Budapesten a Bar Show (x)

A Nyissunk Együtt! egy korlátozott kiadású koktélmagazin, amely a Fine Brands Company, a Moët Hennessy és a Magyar Bártender Szövetség közötti együttműködésből jött létre azzal a céllal, hogy támogassa a koronavírus-világjárvány következtében nehéz helyzetbe került bárokat és étteremeket.

TOVÁBB OLVASOM ÖSSZEOMLÁS
Youtube/Sarah Lee

Világrekordot jelentő összegért kelt el egy pásztorkutya

Egy jó pásztorkutya aranyat ér.
TOVÁBB OLVASOM ÖSSZEOMLÁS

Tippek, hogy megküzdj a rád nehezedő nyomással

Nyomás alatt nehezebben teljesítünk, de néhány technika segíthet abban, hogy feloldódjunk.
TOVÁBB OLVASOM ÖSSZEOMLÁS
A figyelmetekbe ajánljuk