Bár a koronavírus-járvány miatt idén nálunk is elmaradt a Nick Cave-koncert, kárpótlásul hamarosan részt vehetünk egy online verzión.


A zenész még múlt hónapban rögzített egy egész koncertet, amit végül július 23-án vetítenek majd le. Az Idiot Prayer: Nick Cave Alone at Alexandra Palace címre keresztelt – gyakorlatilag – koncertfilmben a zenész egy zongorán önmagát kísérve, egyedül adja elő életműve ismert darabjait.

A koncert fix időpontban kezdődik, leállítani és visszatekerni nem lehet majd, sőt később sem fogják semmilyen más formában kiadni, így aki lemarad, az kimarad. Magyar idő szerint 21:00-kor kezdődik a show, aki pedig követni szeretné, az 20 dollárért, vagyis nagyjából 6 ezer forintért veheti meg online a jegyét.

A filmnek egyébként A kedvencért Oscar-díjra jelölt Robbie Ryan volt az operatőre, vágója pedig Nick Emerson, aki többek között az Emma legutóbbi filmes feldolgozásán is dolgozott. De persze, ha lemaradnánk róla, vigasztaljon minket a tudat, hogy jövőre a tervek szerint újra turnézik a zenészikon bandájával, a The Bad Seeds-zel is. Jövő májusban hozzánk is ellátogatnak, bepótolva idei elmaradt fellépésüket.

Friss

Danny DeVito lesz az ördög Audrey Plaza sorozatában

Audrey Plaza az ördög lányát fogja alakítani, aki éppen az antikrisztust neveli.

TOVÁBB OLVASOM ÖSSZEOMLÁS
A figyelmetekbe ajánljuk