A Lollapalooza, az Egyesült Államok és a világ egyik legnagyobb zenei fesztiválja az idén a koronavírus-járvány miatt érthető okokból elmarad. De nem teljesen, a fesztivál ugyanis 4 napig streamelni fog a YouTube-on korábbi koncerteket és új fellépéseket is.


A Lollapalooza a legtöbb zenei fesztiválhoz hasonlóan elmarad idén, cserébe viszont a szervezők próbálják kárpótolni az embereket egy online show-val, közben pedig jótékony célokra is pénzt gyűjtenek ezzel.Lesznek régi és új koncertek is

A fesztivál bejelentette, hogy július 30-tól egészen augusztus 2-ig, vagyis csütörtöktől egész hétvégén streamelni fog a YouTube-on részben archív koncerteket a korábbi fesztiválokról, részben pedig új fellépéseket – írja a Billboard.

A korábbi koncertek közül biztos lesz LCD Soundsystem, Metallica, Yeah Yeah Yeahs, Ellie Goulding, Run The Jewels, Lorde, Alabama Shakes, Tove Lo, Paul McCartney, Chance The Rapper, Tyler The Creator, OutKast és Arcade Fire koncert, de az online közvetítés során fellép majd élőben H.E.R., Kaskade, Louis the Child, The Neighbourhood, Vic Mensa, és Yungblud is. Ők valószínűleg az otthonukból vagy stúdióból fognak zenélni.

A közvetítésben szerepelni fog még Michelle Obama, Common, Chuck D, és LL Cool J is, akik jótékonysági szervezeteket népszerűsítenek majd, és a közvetítés alatt pénzt gyűjtenek.

Friss

Lehetséges, hogy még sincs jelen az élet nyoma a Vénusz

Úgy tűnik, elhamarkodottan örült a világ, amikor szeptemberben globálisan körbejárta a sajtót a hírt, miszerint foszfint észleltek a Vénusz légkörében. Ezt akkor az élet egyik lehetséges nyomának tekintették a tudósok, mára azonban több tanulmányban is rácáfoltak erre az állításra.
TOVÁBBOLVASOM ÖSSZEOMLÁS

A figyelmetekbe ajánljuk