A Lollapalooza, az Egyesült Államok és a világ egyik legnagyobb zenei fesztiválja az idén a koronavírus-járvány miatt érthető okokból elmarad. De nem teljesen, a fesztivál ugyanis 4 napig streamelni fog a YouTube-on korábbi koncerteket és új fellépéseket is.


A Lollapalooza a legtöbb zenei fesztiválhoz hasonlóan elmarad idén, cserébe viszont a szervezők próbálják kárpótolni az embereket egy online show-val, közben pedig jótékony célokra is pénzt gyűjtenek ezzel.Lesznek régi és új koncertek is

A fesztivál bejelentette, hogy július 30-tól egészen augusztus 2-ig, vagyis csütörtöktől egész hétvégén streamelni fog a YouTube-on részben archív koncerteket a korábbi fesztiválokról, részben pedig új fellépéseket – írja a Billboard.

A korábbi koncertek közül biztos lesz LCD Soundsystem, Metallica, Yeah Yeah Yeahs, Ellie Goulding, Run The Jewels, Lorde, Alabama Shakes, Tove Lo, Paul McCartney, Chance The Rapper, Tyler The Creator, OutKast és Arcade Fire koncert, de az online közvetítés során fellép majd élőben H.E.R., Kaskade, Louis the Child, The Neighbourhood, Vic Mensa, és Yungblud is. Ők valószínűleg az otthonukból vagy stúdióból fognak zenélni.

A közvetítésben szerepelni fog még Michelle Obama, Common, Chuck D, és LL Cool J is, akik jótékonysági szervezeteket népszerűsítenek majd, és a közvetítés alatt pénzt gyűjtenek.

Friss

Napindító gondolat – 06.23.

Szerda reggel Brigitte Bardot gondolatait idézzük, aki fényképekben rejlő erőre hívja fel a figyelmünket.
TOVÁBB OLVASOM ÖSSZEOMLÁS

Steven Spielberg a Netflixre fog filmeket gyártani

Pár éve még nagy kritikusa volt annak, hogy a Netflix filmjei jelölhetők legyenek Oscarra, most akár segíthet is nekik Oscart nyerni.

TOVÁBB OLVASOM ÖSSZEOMLÁS

Egy fellépés erejéig újból összeállt a Backstreet Boys és az 'N Sync fele

A Pride hónap alkalmából lépett fel a Backstreet Boys.

TOVÁBB OLVASOM ÖSSZEOMLÁS
A figyelmetekbe ajánljuk