Bodor Tibor Kulturális Egyesület koncert
Széchenyi Photo / Bodor Tibor Kulturális Egyesület Facebook oldal

Milyen lehet egy koncert vaksötétben? Most kiderül!

A láttássérültek számára hangoskönyveket készítő és kulturális rendezvényeket szervező Bodor Tibor Kulturális Egyesület július 22-én hetedik alkalommal szervez koncertet vaksötétben.


A koncert programjában ezúttal olyan művészek vesznek részt, akik már többször voltak meghívottjai a Bodor Tibor Kulturális Egyesület rendhagyó rendezvénysorozatának. Szalóki Ági és a Budapest Bárból is jól ismert Németh Juci és Kollár-Klemencz László vaksötétben kápráztatják el a hallgatóságot, a zongoránál Kardon Annamária és Helle Maximilian, az Egyesület két látássérült tehetsége kíséri majd az előadókat.

A koncerten a harmincas évek egyik legnagyobb magyar dívája, Karády Katalin dalait hallhatjuk, emellett néhány magyar nótát és a francia sanzon koronázatlan királynője, Edith Piaf szellemét is megidézik a fellépők.

Július 22-én, a Lurdy Házban tartott koncerten a közönség megtapasztalhatja, milyen az, amikor „vakon" vesz részt egy zenei programon. A koncertet követően kötetlen beszélgetésre is lesz lehetőség a résztvevőkkel.

A Budapest Bár korábbi vaksötét koncertjéről videó is készült:

Budapest Bárwww.youtube.com

A koncertről további információk a Facebook eseménynél találhatóak.

Jegyvásárlás itt.

A koncert jegybevételét az egyesület a látássérültek részére hangoskönyvek készítésére, valamint a Bodor Tibor által felolvasott hangoskönyvek minőségének javítására fordítja.

A figyelmetekbe ajánljuk