Ezzel ünnepelte a platform, hogy Billie Eilish videója elérte a milliárdos lejátszást.


Billie Eilish Bad Guy című slágere egy igen elit klub tagjává vált, YouTube-on ugyanis a dal klipjét már több, mint egy milliárd felhasználó játszotta le. A platform pedig nem kis feneket kerített a dolognak. Azzal ünnepelte az énekesnő dalának újabb sikerét, hogy létrehozta a dal különböző, rajongók által készített feldolgozásaiból a világ első végtelen videóklipjét. Ha ugyanis mindegyik felhasznált videórészletet látni szeretnénk belőle, annyit kell élnünk hozzá legalább, mint amilyen idős az univerzumunk. Vagyis emberileg lehetetlen végignézni és befejezni.

Persze a billie.withyoutube.com weboldalon elérhető felület sokkal inkább egy kimeríthetetlen videógyűjtemény, mint valóban végtelen egész klip. Cserébe szépen csoportosítva vannak a világ minden zugából a felvételek, meg tudjuk nézni külön például csak a szaxofonos feldolgozásokat, a rock feldolgozásokat, vagy éppen a különböző szteptáncos videókat is, amik a dalhoz készültek. Mindössze ide kell kattintanunk hozzá, és már miénk is a világ összes Bad Guy coverje!


Friss

Videójáték lesz A galaxis őrzőiből

A játékot a Deus Ex mögött álló csapat fejlesztette.

TOVÁBB OLVASOM ÖSSZEOMLÁS

Buffon visszatér oda, ahol kezdte

Következő klubja az a csapat lesz, ahol első profi mérkőzését játszotta, nem tervez továbbra se visszavonulni.

TOVÁBB OLVASOM ÖSSZEOMLÁS
Sándor Emese

Itt az ideje megbocsájtanod Skrillex bűneit: ezt hallgasd!

Manapság minden egyes héten követhetetlenül sok zene jelenik meg világszerte. Éppen ezért próbálunk segíteni az eligazodásban: minden héten összegyűjtjük az előző hét legérdekesebb megjelenéseit, hogy mindig képben lehess!

TOVÁBB OLVASOM ÖSSZEOMLÁS
A figyelmetekbe ajánljuk