kerti látkép fehér kerítéssel
A tavasz érkeztével, aki csak teheti egyre több időt tölt a természetben: a zöldülő fák, a színes virágok, a friss illatok mind-mind kicsábítanak minket a kertbe. Ahhoz, hogy a szabadban töltött idő igazán élvezetes lehessen, mutatunk néhány kincset a természetkedvelőknek.

A babzsák 

mint\u00e1s kerti babzs\u00e1k

amara.com

Egy kis ejtőzés a napsütésben mindig megérdemelt, a Podevache absztrakt-mintás babzsákja pedig kifejezetten szabadtéri körülményekre lett kialakítva. Az UV-álló és vízlepergető poliészter huzat levehető, így könnyedén tisztítható, ha arra kerülne sor.

Ár: ~ 125 ezer HUF

A parfüm 

Gucci Where My Hearts Beats parfumerie vir\u00e1gokkal

Gucci

Apró kincs egy üvegcsébe zárva: a Gucci „The Alchemist's Garden” kollekciójának Where My Hearts Beats unisex parfümje olyan, akár egy szippantás a legillatosabb virágcsokorból. A fejjegyben ibolya, a szívjegyben fehér bazsarózsa, míg az alapjegyben fehér pézsma található.

Ár: ~ 95 ezer HUF

A kerti szerszámkészlet 

kerti aj\u00e1nd\u00e9kszert szersz\u00e1mokkal luxus

highgrovegardens.com

Legyen szó kezdő, vagy profi kertészről a My Garden Spade kerti ajándékszettel biztosan nem lehet mellélőni. Az alap kéziszerszámok mellett egy méhészeti kisokos is található, valamint a luxus érzést erősíti a dekoratív csomagolás is. A vásárlás utáni bevétel pedig III. Károly brit király alapítványához kerül.

Ár: ~ 48 ezer HUF

A csésze 

kert tematik\u00e1j\u00fa k\u00ednai porcel\u00e1n cs\u00e9sze \u00e9s alj menta sz\u00ednben

Harrods

Nincs is jobb annál, mint madárcsicsergésben a kertben elfogyasztani egy csésze teát kora reggel. Az Aquazzura „Secret Garden” névre hallgató csészéje és a hozzá tartozó alj, – melyeket a 16. századi kínai porcelánok mintája ihletett – gondoskodnak arról is, mindezt tökéletes kivitelezésben tehessük meg.

Ár: ~ 188 ezer HUF

A könyv 

kert\u00e9szeti album pink sz\u00ednben

finnishdesignshop.com

A Phaidon gondozásában kiadott album több mint 250 lenyűgöző kertet mutat be közel 1000 fotón keresztül a világ minden tájáról. Bepillantást nyerhetünk olyan híres kertek titkaiba, mint amilyen a Versailles-i Kastély pompázatos udvara, de több magánkertész világába is beleshetünk. Igazi gyűjtői darab, ami ajándéknak sem utolsó.

Ár: ~ 20 ezer HUF


A figyelmetekbe ajánljuk