absztrakt festmény

5 tárgy a különleges művészeti alkotások kedvelőinek

Aki szabadjára engedi a fantáziáját, az tud csak igazán kreatívat alkotni. Legyen szó egy egyedülállóan kivitelezett termékről, egy különleges textúrát képviselő darabról, vagy akár egy minden korábbi tervtől elrugaszkodott alkotásról, szeretjük, ha valami megmutatja, milyen sokoldalú tud lenni a művészet.


A váza

emberfej alak\u00fa v\u00e1za kaktusz hajjal

mytheresa.com

Az olasz LES-OTTOMANS márka álmodta meg ezt a nem mindennapi vázát, ami pont olyan jól mutat egy minimalista otthonban, mint egy díszesebb dekorációs környezetben. A kézzel készült, kaktuszmintás kerámia váza nem csupán a kaktuszféléknek nyújt pazar megjelenést.

Ár: ~108 ezer HUF

A borotva

hatsz\u00f6glet kivitelez\u00e9s\u0171 d\u00edjnyertes borotva

museum.red-dot.sg

A berlini Mark Braun tervezte ezt a borotvakészletet, amivel elnyerte a Red Dot dizájndíjat is. A szett különlegessége, hogy minden eleme hatszögletű. A végeredmény pedig tökéletesen ötvözi a kortárs dizájnt, és a hagyományos kivitelezést a megfelelő funkcionalitás biztosítása érdekében.

Ár: ~130 ezer HUF

Az óra

fa p\u00e1lc\u00e1kb\u00f3l k\u00e9sz\u00fclt designer fali\u00f3ra

finnishdesignshop.com

Vékony diópálcákból áll össze a Vitra „Popsicle Clock” fantázia névre hallgató faliórája, ami csak úgy vonzza magára a tekinteteket. A mértani pontossággal megtervezett, – dekorációs elemként is kiválóan funkcionáló – óra az amerikai formatervezés kulcsfigurájának, George Nelsonnak a nevéhez köthető.

Ár: ~320 ezer HUF

A selyemsál

sz\u00ednes s\u00e1l m\u0171termi k\u00e1osz hangulatos mint\u00e1val

ferragamo.com

Egy nagyszerű, ám rendetlen műterem képe elevenedik meg – Firenzei kilátással – a Ferragamo selyemsálján, mely egyfajta tisztelgésként született meg a márka alapítója, Salvatore Ferragamo előtt. A művész széke a brand örökségének legikonikusabb elemei között áll – érdemes elveszni egy kicsit a részletekben, mielőtt magunkra kötjük a darabot.

Ár: ~155 ezer HUF

A lámpa

arany l\u00e1mpa baba test\u0171 talapzattal

danilocascella.com

Ron névre hallgat a Stefano Giovannoni tervezte Golden Brothers lámpacsalád eme tagja, amely kicsit sem visszafogott, ám annál mutatósabb arany színben díszeleg. Külön érdekesség a nem mindennapi formavilág mellett, hogy az újratölthető akkumulátoros LED-lámpa puha tapintású kapcsolóval van felszerelve.

Ár: ~ 78 ezer HUF

A figyelmetekbe ajánljuk