színes könyvek egymáson

Aki igazán rajong a jó regényekért, a történetmesélésért és a költészetért, az szereti körülvenni magát ezekhez kapcsolódó kiegészítőkkel. A magyar költészet napja kapcsán utánajártunk, mivel érdemes kedveskedni egy irodalomrajongónak.


A gyertya 

A kis herceg mint\u00e1s gyertya

wolfandbadger.com

A világ egyik legkelendőbb és legtöbb nyelvre lefordított könyve, A kis herceg ihlette a Noble Objects gyertyáját. A kézzel készített darab a „Vain” és a „Beautiful Rose” illatjegyek együtteséből áll össze, a végeredmény pedig egy különleges, enyhén virágos már-már parfümre hajazó illatköltemény.

Ár: ~ 25 ezer HUF

A könyvtámasz 

k\u00f6nyvt\u00e1masz fekete arany dekorral

mytheresa.com

Erős hatással volt a kubista művészet Elad Yifrach tervezőre, amikor a L'Objet fekete cserépből készült könyvtámaszát életre hívta. Az arannyal való játékosság kellő eleganciát a darabnak, ami nem utolsósorban tökéletesen funkcionál a könyvespolcon – legyen szó akár egy vaskosabb albumról is.

Ár: ~ 110 ezer HUF

A nyaklánc 

arany nyakl\u00e1nc k\u00f6nyv med\u00e1llal pici cirk\u00f3na k\u0151vel

wolfandbadger.com

A könyvszerető ékszertervezőket is megihlette a téma: ez a Lily Charmed nyaklánc egy kinyitható könyv medáltól válik különlegessé. A 18 karátos arannyal bevont kiegészítőt egy apró cirkónia kő díszíti, kinyitva pedig a „We are all made of stars” felirat látható – és épp úgy ragyog, akár a legfényesebb csillag az égen.

Ár: ~ 58 ezer HUF

A könyvállvány 

fekete k\u00f6nyvtart\u00f3 m\u00fazeum jelleg\u0171 albumokhoz

amara.com

Bizonyos könyvek, albumok egész egyszerűen nem csupán megérdemlik, de meg is követelik a mivoltukhoz való bánásmódot. Az ASSOULINE múzeumok ihlette könyvállványa amellett, hogy megóvja olvasmányunkat az esetleges balesetektől lapozás közben, kifejezetten prémium megoldást nyújt az olvasáshoz is.

Ár: ~ 1 200 ezer HUF

A lámpa 

Seletti majom alak\u00fa l\u00e1mpa feh\u00e9r sz\u00ednben

selfridges.com

Egy jó olvasólámpa garantálja, hogy még sötétedés után se akarjuk letenni a könyvünket, egy dekoratív darab pedig még a lakást enteriőrjét is feldobja. Mindkét igényt kielégíti a SELETTI majom figurás lámpája, ami garantáltan magára vonz minden tekintetet amellett, hogy kiválóan mutat egy minimalista berendezésű otthonban is.

Ár: ~ 135 ezer HUF

A figyelmetekbe ajánljuk