koktélos poharak

5 tárgy, amivel átélhetjük a hollywoodi csillogást

Március 13-án ismét látványos gála keretein belül osztják ki az Egyesült Államok legrangosabb filmművészeti díját. Ha Oscar-díjat nem is kaphatunk mind, a hollywoodi csillogásból mi is kivehetjük a részünket – csak a megfelelő kiegészítőkre van hozzá szükségünk.

A shaker

arany sz\u00edn\u0171 kokt\u00e9lszett

gearys.com

„Rázva, nem keverve” – szól az ikonikus mondat James Bond szájából a tökéletes Vodka-Martini receptre utalva. A jigger és a shaker azonban nem csupán a 007-es ügynök életéből nem hiányozhat. Az Aeron rozsdamentes acélból készült, aranyozott szettje igazán fényűző hatást kelt már első pillantásra is.

Ár: ~ 45 ezer HUF

A napszemüveg

Gucci Hollywood st\u00edlus\u00fa napszem\u00fcveg

Gucci

A Gucci által megálmodott „Hollywood Forever” napszemüvegben épp a filmes világ kettőssége mutatkozik meg: a csillogó részletek és a különleges megjelenés felhívja magára a figyelmet, míg az oversized méretet tekintve elrejtőzhet viselője a kíváncsi szempárok elől. Az Olaszországban készült darab 100% UVA/UVB védelemmel van ellátva.

Ár: ~ 288 ezer HUF

A lámpa

indusztri\u00e1lis f\u00e9m l\u00e1mpa

amara.com

Amennyiben stúdióhangulatot teremtenénk otthonunkban, a SELETTI lámpája kiváló választás lehet. Az indusztriális stílusú, fém állólámpa kifejezetten jól mutat a loft lakásokban, kitűnő dekorációs mivolta mellett pedig természetesen tökéletes fényáradattal látja el az életterünket.

Ár: ~ 248 ezer HUF

A borotva

24 kar\u00e1tos aranyb\u00f3l k\u00e9sz\u00fclt borotva

harrods.com

Nem minden arany, ami fénylik, de ez az Angliában tervezett borotva bizony 24 karátos aranyból készült. Bolin Webb díjnyertes R1 borotvája innovatív megoldást nyújt a szépségápolás területén: a magas minőségű penge, tökéletes kialakítású markolattal van ellátva, a karcsú állvány pedig lenyűgöző megjelenést biztosít a fürdőszobában.

Ár: ~ 176 ezer HUF

A fényképezőgép

William Klein f\u00e9nyk\u00e9pez\u0151g\u00e9p instant verzi\u00f3s

selfridges.com

Bár úgy tartják, hogy a legjobb pillanatokat mind az emlékeinkben őrizzük, azért nem árt olykor megörökíteni őket. A LOMOGRAPHY – ikonikus fotós és filmrendező, – William Klein nevével fémjelzett darabjával könnyű dolgunk lesz, hiszen egy teljesen automatikus, instant gépről beszélhetünk, ráadásul különféle lencsékkel együtt érhető el a csomag.

Ár: ~ 85 ezer HUF

NYEREMÉNYJÁTÉK! Fizess elő most a Hamu és Gyémánt magazinra, és legyen tied nyereménykönyveink egyike, vagy egy 2 főre, 2 éjszakára szóló wellnesshétvége a harkányi Dráva Hotelbe! Az előfizetői oldal eléréséhez kattints IDE, a játékszabályt pedig erre linkre kattintva éred el!


A figyelmetekbe ajánljuk