Trónok harca.
HBO

A Trónok harca aukción több mint 2000 ereklye talál majd gazdára

Trónok harca-rajongók figyelem: óriási aukción árusítják a sorozat ereklyéit

Epizódonként több mint tízmillió ember követte figyelemmel a Trónok harca című sorozatot, így biztosan akadnak olyanok, akik kibújnak majd a bőrükből, ha megtudják, hogy hamarosan több mint 2000, a szériában látható ereklye kerül kalapács alá.


A 2011 és 2019 között futó sorozat elképesztő sikereket tudhat maga mögött, sorra nyerte a díjakat, miközben olyan rajongóbázist sikerült felépítenie, ami vetekszik A Gyűrűk Ura és a Harry Potter-széria népszerűségével.

A Mentalfloss most pedig arról számol be, hogy az HBO hamarosan egy nagyszabású aukció keretein belül elképesztő mennyiségű, a sorozatban is látott tárgyat bocsájt majd árverésre.

Ezt is olvasd el! Már forgatják is a legújabb Trónok harca-sorozatot

Egy r\u00e9szlet a Tr\u00f3nok harca c\u00edm\u0171 sorozatb\u00f3l.

A legdrágábban valószínűleg Havas Jon kardja kelhet majd el

HBO

A hírek szerint a liciten Havas Jon kardjától kezdve, Daenerys Targaryen köpenyén keresztül, egészen a megolvadt Vastrónig gyakorlatilag minden fontosabb tárgy és ereklye helyet kap majd. Az utóbbinak egyébként a kezdőára 5000 dollárról, vagyis alig kétmillió forintról indul, de a szakemberek szerint ennek akár a háromszorosát is ajánlhatják majd az igazán lelkes rajongók.

Az aukción helyet kapnak azok a sárkánytojások is, melyeket a legelső részben Daenerys kap esküvői ajándékként. Ezekért azonban már jóval borsosabb árat kell fizetni, egy-egy tojás kikiáltási ára jelenleg ugyanis nagyjából 9000 dollár, vagyis több mint 3 millió forint.

Ajánljuk figyelmedbe! Úgy látszik, mégis elkészül az egyszer már elkaszált Trónok harca spin-off

A legdrágábbnak mégis Havas Jon kardja ígérkezik, ami a portál információi szerint minden bizonnyal a legmagasabb áron eladott aukciós tárgy lesz.

Ennek a kikiáltási ára jelenleg 31 ezer dolláron, vagyis 10 millió forinton áll, de a szakértők itt is arra számítanak, hogy a végső összeg elérheti akár az huszonöt-harminc millió forintot is.

A figyelmetekbe ajánljuk