The War of the Rohirrim
Fotó: IMDb

Itt az első előzetes A Gyűrűk Ura-animéhez, ami még idén érkezik a mozikba

Nem kell Andy Sirkis rendezéséig várnunk, ha új fejezetre vágyunk A Gyűrűk Urából, ugyanis idén decemberben érkezik a mozikba a The War of the Rohirrim című anime, aminek most megjelent az első előzetese.


Az anime, amelyet Kenji Kamiyama (Akira, Star Wars: Látomások) rendezett, közel kétszáz évvel az eredeti trilógia előtt játszódik. A film Rohan kilencedik királyáról, Pörölykezű Helmről szól, akit megtámad a szomszédos Dúnland uralkodója. Helm és Wulf serege gigászi csatát vív egymással azon a helyszínen, amit azóta Helm-szurdokként ismerhetünk.

Helm hangját Brian Cox (Trója, Utódlás) kölcsönzi, és feltűnik majd az eredeti filmekben megismert Éowyn is – az ő szinkronhangja az a Miranda Otto lesz, aki Peter Jackson rendezésében is a karaktert alakította.

Az egyelőre magyar cím nélküli The Lord of The Rings: The War of the Rohirrim december 12-én érkezik a hazai mozikba.

Addigra pont befejeződik majd A Hatalom Gyűrűi című Amazon-sorozat második évada, ami augusztus 29-én debütál a platformon.

A következő élőszereplős Gyűrűk Ura-mozifilmre 2026-ig kell várnunk, ekkor érkezik ugyanis a Lord of the Rings: The Hunt for GollumAndy Serkis rendezésében, aki újból a címben szereplő legendás karakter bőrébe bújik majd.

A figyelmetekbe ajánljuk