Jelenet a Trónok harcából
IMDB

Kit Harington megérti azokat, akiknek nem tetszett a sorozat lezárása

5 évvel a sorozat vége után Kit Harington elárulta, mit gondol a Trónok harca befejezéséről

17,5 millió ember követte nyomon a Trónok harca befejező évadának első részét, amivel minden idők egyik legnézettebb sorozatepizódjává vált. Az alkotás egyik főszereplője, a Havas Jont alakító Kit Harington most, öt évvel a befejezés után mondta el a véleményét a sorozatról.

Pár évvel ezelőtt még arról szóltak a hírek, hogy Kit Harington újra Havas Jon szerepébe bújik majd és egy saját sorozatot kap a MAX-on, ám ennek a szériának az ötletét az idei év elején elkaszálták. Az alkotók arra hivatkoztak, hogy nem volt megfelelő forgatókönyv, és az sem volt egyértelműen kidolgozva, hogy pontosan milyen körülmények között térne vissza Havas Jon a Trónok harca világába – írja a Slashfilm.

A portál megemlíti, hogy a színész nemrég interjút adott a GQ magazinnak, amelyben azt is elárulta, hogy mi volt az első reakciója a felkérésre.

Gondolkodás nélkül nemet mondtam. Ez volt az első megérzésem, úgy éreztem, hogy Havas Jonnak nincs több mondanivalója. Aztán mégis belementem, mert arra gondoltam, hogy az embereket érdekelheti, hogy mi történik vele a háború befejezése után

– idézi a portál a színészt.

Ez is érdekelhet! Már forgatják is a legújabb Trónok harca-sorozatot

Jon Snow

Harington szerint Havas Jonként már sosem tér vissza a képernyőre

Fotó: IMDb
A forgatókönyvírókkal közösen gondolkodtunk, hogy mit és hogyan lehetne megvalósítani, hogy mit is akarunk valójában elmesélni az embereknek. Ment a huzavona, de végül egyik ötlet sem tűnt túl izgalmasnak.

Harington arról is beszél az interjúban, hogy mit gondol a Trónok harca megosztó befejezéséről, valamint arról, hogy a rajongók nagy részének nem nyerte el a tetszését az, ahogy lezárták a szériát.

Ezt is olvasd el! 3+1 vadonatúj sorozat, amit nem érdemes kihagynod

Nem tudok mást mondani, csak azt, hogy elfáradtunk. Egyszerűen nem is volt más lehetőségünk, mint lezárni a történetet, mert mi, a színészek sem bírtunk volna többet. Nézem az arcom az utolsó évadban és látom magamon a kimerültséget. Képtelen lettem volna újabb évadot vállalni. Persze, mindenkinek joga van a véleményéhez és elismerem, hogy voltak olyan megoldások, amik valóban rosszul sültek el, de emiatt nincs bennem rossz érzés.

A figyelmetekbe ajánljuk