Sárkányok háza.
HBo

Különös fordulattal érkezik a következő Trónok harca-sorozat

Úgy tűnik, az HBO és a Warner Bros. még tovább szeretné visszaforgatni az idő kerekét Westerosban: miután a Targaryen-ház bukásának kezdetét mutatták be a Sárkányok háza című sorozatban, egy újabb, George R.R. Martin könyvein alapuló előzményfilm azt vizsgálhatja, hogyan érkezett és hódította meg a család először Westerost.


A Variety értesülései szerint az HBO nagyon korai stádiumban van egy prequellel kapcsolatban, amely I. Aegon Targaryenről, más néven Hódító Aegonról szólna. A korai stádium azt jelenti, hogy a projektről „aktívan tárgyalnak".

A Variety arról is beszámol, hogy lehet egy „játékfilmes komponens" is, vagyis a testvércéggel, a Warner Bros. Pictures-szel közösen készítenének egy játékfilmet, ami lényegében a sorozat első része lenne. A tervek azonban egyelőre alakulóban vannak.

Ez is érdekelhet: George R.R. Martin szerint ezért csúsznak ilyen sokat a Trónok harca-sorozatok

Aegon a Targaryen-dinasztia alapítója, aki felelős az általunk ismert Hét Királyság megteremtéséért, valamint a Vastrón kovácsolásáért.

A férfi története nagyrészt arról szól, hogy végigdúlta Westerost, és addig égete porrá az ellenségeit, amíg az összes királyság fejet nem hajtott.

A szóban forgó sorozat előtt azonban várhatóan a Sárkányok háza lesz terítéken, amelynek a második évadát már forgatják Spanyolországban, illetve az Egyesült Királyságban.

Forrás: Slash Film

A figyelmetekbe ajánljuk