Trónok harca.
HBO

A Trónok harca alkotói nem nézték meg a Sárkányok házát, pedig rengeteg pénzt kereshettek volna vele

A Trónok harca című legendás sorozat alkotói nemrég megszólaltak a Sárkányok háza című sorozatról – pontosabban elmondták, hogy nem látták azt.


A Trónok harca legendás duója, David Benioff és D. B. Weiss az elmúlt hetekben újra a reflektorfénybe kerültek, ugyanis nemsokára megjelenik a 3 Body Problem című új produkciójuk a Netflixen.

A Slash Film szerint ennek apropóján a páros a The Hollywood Reporternek adott egy hosszabb interjút, amelyből többek között az is kiderült, hogy attól függetlenül, hogy a Trónok harca vége igen megosztóra sikeredett, a rajongók személyesen velük mindig nagyon kedvesek és tisztelettudóak voltak.

Ez is érdekelhet: Különös fordulattal érkezik a következő Trónok harca-sorozat

Van egy alapvető tisztesség, amikor az emberek személyként ismernek el téged, és fordítva. Van valami, ami az emberi interakcióból az online interakcióba való átmenet során történik, ami kifejezetten agresszív irányba tolja a dolgokat

– jegyezte meg Weiss.

A kérdező ezután a Sárkányok házáról érdeklődött az alkotóktól, ők azonban meglepő választ adtak a kérdésére – nevezetesen azt, hogy a mai napig nem nézték meg azt.

Pedig az HBO még produceri kreditet is akart adni Weisséknek, amivel jelentős összeg üthette volna a markukat lényegében minden munka nélkül – ők azonban ezt is visszautasították.

Nem hiszem, hogy létezik olyan, hogy ingyen pénz. Számunkra, ha a mi nevünk van rajta, különösen, hogy miközben teljesen függetlenek vagyunk és nem veszünk részt benne, úgy éreztük, hogy az a feszültség, ami ezzel járna, nem érné meg

– folytatták.

A figyelmetekbe ajánljuk