Úgy látszik, mégis elkészül az egyszer már elkaszált Trónok harca spin-off

Úgy látszik, mégis elkészül az egyszer már elkaszált Trónok harca spin-off

A Trónok harca alkotója, George R.R. Martin bejelentette, hogy újra megkezdték a Tízezer hajó, a félbehagyott előzménysorozat munkálatait.


A sorozat forgatókönyvénEboni Booth drámaíró dolgozik, aki nemrég nyert Pulitzer-díjat a Primary Trust (Elsődleges bizalom) című darabjáért. A Tízezer hajó középpontjában olyan hősök állnak majd, mint Nymeria és a Rhoynar – írja az IGN.

Ez is érdekelhet: Ebbe a betegségbe halt bele Viserys Targaryen a Sárkányok házában

Ő egy elképesztően tehetséges fiatal drámaíró, akivel öröm együtt dolgozni; amikor éppen nem díjnyertes darabjait írja a Broadwayre. Mindannyian nagyon izgatottak vagyunk a munka miatt

– nyilatkozta George R. R. Martin.

Korábban Bryan Helgeland forgatókönyvíró már írt egy forgatókönyvet a sorozathoz, amelyet az HBO végül nem rendelt meg. Állítólag azért, mert a korszak túlságosan távol állt az eredeti sorozat idővonalától. A Tízezer hajó ugyanis egy évezreddel a Trónok harca eseményei előtt játszódik, és Nymeria hercegnőt követi figyelemmel, aki a Martell-ház őse és a Dorne királyság alapítója

Jó hír viszont, hogy Sárkányok háza 2. évadának premierjére nem kell sokáig várni, hiszen június 16-án érkezik az HBO Maxra.

A figyelmetekbe ajánljuk