Egy jelenet a Trónok harca című soroztaból.
HBO

George R.R. Martin fontos részleteket árult el a Trónok harca-előzménysorozatokról

Néhány év telt el azóta, hogy a Trónok harca befejeződött, de ez nem tartotta vissza a HBO-t és George R.R. Martint attól, hogy kifejlesszenek egy halom spin-off-tervet.

Az első előzménysorozat, a Sárkányok háza valamikor idén érkezik az HBO-ra és az HBO Maxra. De ezzel még korántsem ért véget a spin-offok sora. Jelenleg legalább három másik élőszereplős sorozat van fejlesztés alatt, és a Trónok harca-pápa, George R.R. Martin mindegyikkel kapcsolatban jelentkezett egy kis frissítéssel.

A szerző a Nem egy blog címet viselő bejegyzésében meglehetősen sok információt csepegtetett a készülő projektekről. Azzal kezdte, hogy rengeteget dolgozott a következő Trónok harca-könyvön, a The Winds of Winter-en, de még mindig nem tudja, mikorra készül el.

Nagyon úgy tűnik, hogy nem csak a könyvön, hanem spin-offokon is sokat ügyködött. Sőt, azt állítja, hogy a világjárvány idején a legtöbb idejét az töltötte ki, hogy ezekben a sorozatokban a történet vonalban maradjon.

A spin-offokkal kapcsolatban Martin ezt írta:

Mit mondhatnék? Nos, lássuk csak. Bruno Heller, a Róma alkotója és showrunnerje írja a Corlys Velaryon-sorozat pilot forgatókönyvét. Az NINE VOYAGES néven indult, de most már THE SEA SNAKE-nak hívjuk, mivel el akartuk kerülni, hogy két olyan sorozatunk legyen, amelynek a címében számok szerepelnek. A másik a TEN THOUSAND SHIPS, a Nymeria-sorozat. Amanda Segel, a showrunnerünk már leadott néhány vázlatot, és haladunk előre. Az élőszereplős sorozatok közül a harmadik a Dunk & Egg-széria, amelynek Steve Conrad a rendezője. A csapatomnak és nekem volt néhány nagyszerű megbeszélésünk Steve-ékkel, és nagyon jól kijövünk egymással. Eltökélt szándéka, hogy a történetek hű adaptációját készítse el, ami pontosan az, amit én akarok; ezek a karakterek és történetek nagyon értékesek számomra. Az első évad az első novella, A sövénylovag adaptációja lesz. Ellentétben azzal, amit a neten olvashattatok, a sorozat címe nem DUNK & EGG lesz, amit a történeteket nem ismerő nézők összetéveszthetnének egy sitcommal. A sorozat címét tekintve inkább A HETEDIK KIRÁLYOK LOVAGJA felé hajlunk, bár a THE HEDGE KNIGHT-nak is megvannak a maga hívei.

Ezt követően egy Trónok harca-animációs sorozatról beszélt, melynek címe Az arany birodalom lesz.

Úgy tűnik, az HBO és George R.R. Martin még egy jó ideig benne lesznek a sárkánybizniszben.

Forrás: Slash Film

A figyelmetekbe ajánljuk