Maya Hawke
Fotó: Getty Images

Maya Hawke szerint észbontóan jó lesz a Stranger Things ötödik évada

Noha az alkotók mindent megtesznek azért, hogy ne tudódjanak ki a sorozat lezárásának kulisszatitkai, a színészek néha elhintenek egy-egy információmorzsát az ötödik évadról – Maya Hawke is így tett nemrég.


Várhatóan 2025-ben érkezik a Stranger Things ötödik, egyben utolsó évada a Netflixre. Noha már most rajongók millióinak szolgáltat témát a sorozat lezárása, Matt és Ross Duffer gondosan ügyelnek arra, hogy semmi lényeges információ ne szivárogjon ki a sajtóba –

biztos, ami biztos, az alkotók még a főszereplőket sem avatták be minden tervükbe.

Stranger Things log\u00f3, t\u00e9v\u00e9

Illusztráció

Fotó: Shutterstock

A Robin Buckley-t alakító Maya Hawke sem olvasta még az utolsó két epizód forgatókönyvét, a színésznő azonban így is megosztott egy-két kulisszatitkot a közönséggel – derül ki a Collider cikkéből.

Tudom, hogy mi fog történni az első hat epizódban: elképesztően izgalmas lesz. Mindig örömteli nézni, ahogy megoldódik a rejtély, és választ kapunk a kérdéseinkre. Szerintem észbontóan csodálatos a történet, és úgy gondolom, hogy a nézők is hasonlóan fognak érezni. Megható érzés, hogy az utolsó évadot forgatjuk már, izgatottan várom a jövőt

– fogalmazott a színésznő.

Ez is érdekelhet: Horrorfilmben tér vissza a Stranger Things népszerű színésze

a Stranger Things sz\u00edn\u00e9szei

A főszereplők sem tudják pontosan, hogyan ér véget a történet

Fotó: Shutterstock

De mi tud tudunk eddig a sorozat lezárásáról? Annyit már elárultak az alkotók, hogy a nagyszabású negyedik évad után – amelyben Kaliforniába és Oroszországba is elkísérhettük kedvenc karaktereinket – ezúttal ismét az Indiana állambeli Hawkinsban zajlanak majd az események.

Más tekintetben is a régi recepthez nyúlnak vissza az alkotók: a legfontosabb karakterek az első két évadban megszokott csapatokba rendeződnek majd.

Mivel az ötödik évad lesz az utolsó, sejthető, hogy Eleven és társai mindent eldöntő küzdelmet fognak vívni Vecnával és az Upside Down teremtményeivel.

A Duffer testvérek azt ígérik, hogy már az évad eleje bővelkedni fog akciójelenetekben.

Ezt is figyelmedbe ajánljuk a témában: A Stranger Things főszereplője szerint ideje lezárni a sorozatot

A Stranger Things népszerűségét annak is köszönheti, hogy mesteri módon idézi fel a nyolcvanas évek hangulatát. Nos, nosztalgiafaktorból az utolsó évadban sem lesz hiány: a Terminátor-filmekből ismert Linda Hamilton is szerepet kap majd a fináléban.

Csak győzzük kivárni a bemutatót!

A figyelmetekbe ajánljuk