Arnold Schwarzenegger
TriStar Pictures

Arnold Schwarzenegger megváltoztatta volna a legendás mondatát, de nem engedték neki

Arnold Schwarzeneggernek komoly problémái voltak a Terminátor című film ikonikus mondatával, emiatt pedig alaposan összeveszett a rendezővel is.


Arnold Schwarzenegger Terminátorban elhangzott mondata, a „Visszatérek” (I’ll be back) a filmtörténelem egyik leghíresebb és legfontosabb sora.

A Slash Film szerint a testépítőből lett színész azonban mindenképp változtatni akart a szövegen, mert szerinte az „I will be back” sokkal jobban hangzott volna.

Ez is érdekelhet: Több, mint egy legyőzhetetlen kiborg – minden idők 7 legjobb Schwarzenegger filmje

A film főszereplője fel is vetette a témát a rendezőnek, James Cameronnak, azonban a direktor még a vártnál is jobban felháborodott, és bátor módon el is küldte melegebb éghajlatra az igen jó felépítésű Schwarzeneggert.

(…) Most már te vagy a forgatókönyvíró? Ez csak egy szó. Ne mondd meg nekem, hogyan írjak. Én sem mondom meg, hogyan kell színészkedni. Erre azt mondtam: >> Te mondod meg nekem minden ki.....ott percben, hogyan kell színészkedni! <<

– mesélte Schwarzenegger.

A rendező végül meggyőzte a színészt, hogy jó úgy az a sor, ahogy van, nem szükséges ezzel külön foglalkozni. Igaza lett.

A figyelmetekbe ajánljuk