25 évvel ezelőtt mai árfolyamon számolva nagyjából 386 millió forintért vásárolta a San Franciscói Golden Gate hídra néző viktoriánus stílusban épült házát Winona Ryder. A Stranger Things Joyce-ja most közel másfél milliárd forintért kíván megválni tőle.

Az 1902-ben épült három szintes, három hálós, és három fürdőszobás luxusvilla a nyugat-amerikai metropolisz egyik legfelkapottabb negyedében, a Cow Hollow városrészen található.

Winona Ryder már 25 éve az ingatlan birtokában van, azon kívül egy New York-i és két Los Angeles-i házzal büszkélkedhet.

View Slideshow

A holland neokoloniál stílusú San Franciscó-i otthon nem kevesebb, mint 290 négyzetméteren terül el, a földszinten a napos előszobából a kandallóval és kiugró ablakfülkével rendelkező fapadlós nappaliba jutunk, amellyel egybenyitva találjuk meg a hatalmas, beépített amerikai konyhát. A földszinten található még az étkező, és egy családi szoba is.

Az emeleten három, a Golden Gate hídra és az Alcatraz szigetre néző hálószoba van, míg a házhoz egy hatalmas terasszal ellátott kert, mosókonyha, garázs és egy hátsó udvarra nyíló moziszoba is tartozik. San Francisco látképében pedig az örökpanorámás tetőteraszról gyönyörködhetünk.

via People.com

Friss

Súlyos következményei lesznek, ha nem változik meg a globális élelmiszer-ellátás

Az élelmiszer-ellátás érdekében egyre nagyobb földterületeket használnak fel mezőgazdasági célokra, ami jelentősen megnöveli a Föld felmelegedését az ezzel járó károsanyag-kibocsátások miatt – figyelmeztettek az Arizonai Állami Egyetem kutatói egy idén megjelent kutatásban.
TOVÁBBOLVASOM ÖSSZEOMLÁS

A figyelmetekbe ajánljuk