25 évvel ezelőtt mai árfolyamon számolva nagyjából 386 millió forintért vásárolta a San Franciscói Golden Gate hídra néző viktoriánus stílusban épült házát Winona Ryder. A Stranger Things Joyce-ja most közel másfél milliárd forintért kíván megválni tőle.

Az 1902-ben épült három szintes, három hálós, és három fürdőszobás luxusvilla a nyugat-amerikai metropolisz egyik legfelkapottabb negyedében, a Cow Hollow városrészen található.

Winona Ryder már 25 éve az ingatlan birtokában van, azon kívül egy New York-i és két Los Angeles-i házzal büszkélkedhet.

View Slideshow

A holland neokoloniál stílusú San Franciscó-i otthon nem kevesebb, mint 290 négyzetméteren terül el, a földszinten a napos előszobából a kandallóval és kiugró ablakfülkével rendelkező fapadlós nappaliba jutunk, amellyel egybenyitva találjuk meg a hatalmas, beépített amerikai konyhát. A földszinten található még az étkező, és egy családi szoba is.

Az emeleten három, a Golden Gate hídra és az Alcatraz szigetre néző hálószoba van, míg a házhoz egy hatalmas terasszal ellátott kert, mosókonyha, garázs és egy hátsó udvarra nyíló moziszoba is tartozik. San Francisco látképében pedig az örökpanorámás tetőteraszról gyönyörködhetünk.

via People.com

Friss

LEGO X Adidas – egy „sportcipő", amibe nem szívesen bújnál bele

A sneaker-rajongók egy újabb újdonsággal bővíthetik gyűjteményüket, bár ebben a „cipőben" aligha tudnának kényelmesen útra kelni.

TOVÁBB OLVASOM ÖSSZEOMLÁS

Idén is mindenkit vár Budapesten a Bar Show (x)

A Nyissunk Együtt! egy korlátozott kiadású koktélmagazin, amely a Fine Brands Company, a Moët Hennessy és a Magyar Bártender Szövetség közötti együttműködésből jött létre azzal a céllal, hogy támogassa a koronavírus-világjárvány következtében nehéz helyzetbe került bárokat és étteremeket.

TOVÁBB OLVASOM ÖSSZEOMLÁS
Youtube/Sarah Lee

Világrekordot jelentő összegért kelt el egy pásztorkutya

Egy jó pásztorkutya aranyat ér.
TOVÁBB OLVASOM ÖSSZEOMLÁS
A figyelmetekbe ajánljuk