Netflixet néző férfi
Fotó: Unsplash

5 áprilisban érkező Netflix-sorozat, amit kár lenne kihagyni

Márciusban két rendkívül sikeres sorozat is debütált a Netflixen, de vajon áprilisban mivel rukkol elő a streamingszolgáltató?



Erős volt a március a Netflixen. A hónap elején bemutatták a Guy Ritchie-féle Úriembereket, amely a rendező 2019-es, azonos című filmje alapján készült. Március második fele pedig elsősorban egy kínai sci-fi-sorozat, A 3-test-probléma debütálásától volt hangos.

Lássuk, mi várható áprilisban!

Ez is érdekelhet: Mi az a háromtest-probléma?

Ripley (április 4.)

Ismerősnek tűnhet a cím, nem véletlenül. A minisorozat Patricia Highsmith 1955-ben megjelent regényén, A tehetséges Mr. Ripley-n alapszik, csakúgy, mint az azonos című, 1999-ben megjelent Matt Damon-féle film, vagy az 1960-as, Alain Delon által fémjelzett változat. Nagy kérdés, hogy mit tud hozzáadni a történethez ez az új feldolgozás, az azonban biztos, hogy neves színészeket, például Andrew Scottot vagy Dakota Fanninget láthatjuk a fontosabb szerepekben.

Paraziták: A szürkeség (április 5.)

Nagy várakozások előzik meg ezt a dél-koreai horrorsorozatot, egyik alkotója ugyanis az a Sang-ho Yeon, aki a Vonat Busanba: Zombi expressz című 2016-os alkotásával új életet lehelt a zombifilmek műfajába. A történet szerint túlélők egy csoportja háborút vív egy ismeretlen parazitafaj ellen, amely átvette az irányítást az emberiség egy jelentős része felett. A sorozat egy népszerű japán manga alapján készült.

Antracit (április 10.)

A hónap közepén érkező francia krimisorozatról egyelőre nem sokat tudni, de a rövid cselekményleírás joggal csigázza fel az érdeklődésünket. A sztori szerint újra megnyitnak egy bűnügyet, miután eltűnik a riporter, aki korábban felgöngyölítette azt. Az újságíró lányára marad a feladat, hogy megkeresse édesanyját, nyomozása azonban egy rejtélyes hegyi szekta karmai közé vezeti őt.

Ezt is figyelmedbe ajánljuk: Brutális mennyiségű időt töltünk a Netflixen

Szent Iván éjszakája (április 11.)

A norvég minisorozat egy családról szól, amely összegyűlik, hogy megünnepelje Szent Iván éjszakáját. Az ártalmatlan szórakozás azonban rövidesen drámai eseményekbe torkollik, amikor napvilágra kerül néhány gondosan őrzött titok.

Brigantik (április 23.)

A Brigantik a 19. századi Itáliába repít el bennünket. A történet középpontjában egy átlagos feleség, Filomena áll, aki egy nap hátrahagyni kényszerül addig megszokott életét. Az ország déli részébe menekül, hamarosan pedig egy banditákból álló brigád élén találja magát.

A figyelmetekbe ajánljuk