Egy Stranger Things-logo.
Netflix

A Stranger Things főszereplője szerint ideje lezárni a sorozatot

A Netflix sikersorozata, a Stranger Things lassan a végéhez közeledik, és a produkció egyik legnagyobb sztárja, David Harbour is megosztotta az érzéseit a befejezéssel kapcsolatban.


A DiscussingFilmnek az új filmje, a We Have A Ghost megjelenése előtti interjúban Harbour elárulta, hogy az első évad készítésekor milyen érzései voltak a sorozattal kapcsolatban:

Az a vicces, hogy amikor elkezdtem a sorozatot, soha nem akartam, hogy véget érjen. Ezért szeretem a szériát. (..)

A színész azonban tisztában van vele, hogy mint minden nagyszabású produkciónak, a Stranger Thingsnek is vége kell hogy legyen egyszer.

Ez is érdekelhet: Maya Hawke simán megölné Stranger Things-karakterét

Most már majdnem kilenc év telt el az első évad forgatása óta, és úgy gondolom, hogy itt az ideje, hogy véget érjen. De ez természetesen nagyon keserédes. Tudjátok, van benne egy kis szomorúság. De emellett mindannyian felnőttünk. Itt az ideje, hogy elhagyjuk azt a fészket, és más dolgokat és más projekteket próbáljunk ki

– mondta Harbour.

A színész ezután hozzátette, hogy nagyon kíváncsi arra, hogy a sorozatot jegyző Duffer testvérek milyen projekttel rukkolnak elő legközelebb. Különböző sajtóértesülések arról számoltak be, hogy a fivérek egy Stranger Things spin-offon dolgoznak, de nagyon úgy tűnik, hogy a Stephen King által jegyzett The Talisman című könyv adaptációja is foglalkoztatja Dufferéket.

Ezek a srácok annyira tehetségesek. Szeretném látni, hogy mit találnak ki legközelebb

– tette hozzá a színész.

A közelgő búcsún túl azonban Harbournak sem kell túl szomorúnak lennie, hiszen a már említett We Have A Ghost című mozi mellett a színész a Magyarországon forgatott Gran Turismoban is feltűnik nemsokára.

Forrás: Slash Film


A figyelmetekbe ajánljuk