maya hawke mosolyog

A Stranger Things egy évaddal a finálé előtt áll, milliók várják izgatottan, vajon mit tartogat a sorozat vége. Maya Hawke pedig elárulta, nem bánná, ha karaktere meghalna az utolsó évadban.


A színésznő Ethan Hawke és Uma Thurman lányaként igazi nepo bébi, de hihetetlen alakításával bebizonyította, tehetsége vitathatatlan. Hawke a sorozat harmadik évadában csatlakozott a szereplőgárdához, de karaktere hamar a rajongók kedvencévé vált. A rendkívül népszerű Netflix-széria a fináléhoz közeleg, Hawke pedig elgondolkodott azon, hogy milyen lesz a vég Robin számára.

(Ha esetleg nem tudod mit jelent a nepo bébi kifejezés, akkor IDE kattintva többet is olvashatsz a témáról!)

Robin a Stranger Things világában a Joe Keery által alakított Steve Harrington, munkatársaként mutatkozott be. Steve és Robin karaktere eleinte hűvös egymással, de rövid időn belül vidám és bensőséges kapcsolat alakult ki közöttük.

A rajongók hamar megszerették Hawke-ot Robinként, ahogyan a Duffer testvérek is. Sajnos ez a szeretet megnehezíti a karaktertől való búcsút.

Beleszeretnek a színészeikbe és a karaktereikbe, és nem akarják megölni őket. Ez egy gyönyörű és nagyon kedves tulajdonság, de a sorozat végéhez közeledve nagy kérdés elé állítja az írókat: mivel még több veszélyes csata vár rájuk, vajon tényleg minden főszereplő túléli-e a végét?

magyarázta Hawke a Rolling Stone-nak.

Ha Robinnak meg kell halnia, Hawke tudja, hogyan akar meghalni. Közeleg az utolsó évad, és annyi életveszélyes helyzet van a karakterek háta mögött, legalább egy nagyobb haláleset elkerülhetetlennek tűnik.

Nos, ez az utolsó évad, szóval valószínűleg néhány karakter meg fog halni. Szívesen meghalnék és megkapnám a hősi pillanatomat

– viccelődött a színésznő.

Azonban Robin számára van még egy út, amelyre Hawke is nyitott lenne:

Normál esetben nem igazán lennék híve a spin-offnak, de ha Joe Keeryvel csinálhatnám, bármit megtennék. Annyira vicces, csodálatos és okos, és nagyszerű ember. Kiváló munkatárs, és bármit megcsinálnék vele.

A figyelmetekbe ajánljuk