Károly király és Lajos herceg
Getty Images

Ezzel a fergeteges ajándékkal lepte meg Lajos herceg nagyapját, Károly királyt

Köztudott, hogy Katalin és Vilmos legkisebb gyermeke, Lajos herceg remek viszonyt ápol nagyapjával. Nemrég egy jópofa nyakkendővel ajándékozta meg a királyt, aki örömmel viselte azt egy nyilvános eseményen.


A brit királyi család idei éve eddig főleg Károly király és Katalin hercegné betegségéről szólt. Szerencsére azért néha pozitív hírek is érkeznek az uralkodócsalád háza tájáról: legutóbb Katalin és Vilmos legfiatalabb gyermeke, Lajos herceg került a figyelem középpontjába.

Lajos igazi kedvencnek számít a Windsor-ház rajongóinak körében, a herceg hol mókás arckifejezéseivel, hol nyughatatlan természetével hívja fel magára a figyelmet.

Ez is érdekelhet: Ez az oka, hogy Lajos herceg olykor megússza a büntetést

Lajos nemrég betöltötte a hatodik életévét, de ugyanolyan csupaszív természet, mint kiskorában volt. A minap egy jópofa nyakkendővel ajándékozta meg nagyapját, III. Károly királyt – derül ki a Marie Claire cikkéből.

Az uralkodó az utóbbi hónapokban otthonról látta el hivatalos teendőit, de állapota fokozatos javulásának köszönhetően nemrég visszatérhetett alattvalói közé, a minap egy rákos betegekkel foglalkozó kórházat látogatott meg felesége, Kamilla társaságában. Az éles szemű rajongók kiszúrták, hogy Károly furcsa, rózsaszínes selyemnyakkendőt viselt az eseményen, amelyen apró dinoszauruszfigurák láthatók.

Ezt is figyelmedbe ajánljuk: Ez nagyon aranyos! Odaadón ápolják Katalin hercegnét gyermekei

A feltételezések szerint a király Lajostól kaphatta a szokatlan nyakkendőt, a hercegről ugyanis köztudott, hogy odavan a dinoszauruszokért.

Egy, a királyi család ügyeire rálátó szakértő szerint Károly imádja a nyakkendőt, előfordult, hogy egy templomi látogatás során is ezt a darabot viselte. A nyakkendő nemcsak Lajos dinószeretetére utal, hanem Károly hivatalos titulusára is, amely a következőképpen hangzik: Charles III Rex, azaz III. Károly király. Nem véletlen tehát a T-rexes minta.

A figyelmetekbe ajánljuk