Vilmos, Katalin és Lajos herceg

Lajos herceg még ebben a hónapban betölti a 4. életévét, és bár a rajongók imádnak történeteket hallani a királyi hercegről, a család legifjabb tagja mindezidáig nagyon keveset szerepelt a nyilvánosság előtt.


Lajos néhány hét múlva esedékes születésnapja miatt a királyi család rajongói szívesen gondolnak vissza arra a pillanatra, amikor Cambridge hercege és hercegnéje bemutatta a világnak a legifjabb királyfit.

Akárcsak bátyja és nővére, Lajos is a nyugat-londoni Paddingtonban található St Mary's Hospital Lindo Wingjében született. Vilmos és Katalin alig néhány órával a születése után, 2018. április 23-án mutatták őt meg a világnak.

Katalin piros ruhát viselt fehér gallérral, amely feltűnő hasonlóságot mutatott a néhai Diána hercegné öltözékével, amikor 1984-ben éppen Harry hercegnek adott életet.

De miközben a pár a kórház előtt mosolygott a fotósoknak, Katalin aggódását fejezte ki a férjének.

Az egyik szájról olvasó megjegyezte a beszélgetést, amit a Cambridge-ék folytattak akkor, amikor a kamerák előtt álltak.

A Mirror szerint Vilmos és Katalin arról beszélgettek, hogy melyik irányba nézzenek, és merre integessenek, ezután Vilmos megkérdezte feleségétől:

Jól vagy vele?

Néhány perccel később Katalin állítólag azt mondta Williamnek:

Kicsit szeles, mi? Lehet, hogy megfázik. Menjünk már.

Vilmos azt válaszolta, hogy „Persze", és a pár elhagyta a helyszínt.

A királyi család egyelőre nem árulta el, hogyan fogják megünnepelni Lajos 4. születésnapját.

Forrás: Marie Claire UK


A figyelmetekbe ajánljuk