Erzsébet királynő, Vilmos herceg és Katalin hercegné

Erzsébet királynő ki nem állhatja, hogy Katalinék így viselkednek a gyerekeikkel

Bár azt gondolhatnánk, hogy a brit királyi családban mindenkit egyazon elvek mentén nevelnek, ez valójában nincs így. Sőt, adott esetekben a királynő legközelebbi rokonai mondanak ellent a szabályoknak. Katalin hercegné és Vilmos herceg – Erzsébet királynő rosszallása ellenére – egy bizonyos dolgot például rendszeresen másképp csinálnak.


Cambridge hercege és hercegnéje nem olyan régen osztották meg gyermeknevelési tapasztalataikat fiatal anyukákkal és apukákkal. Akkor a hallgatóság kifejezetten üdvözölte, hogy a hercegi pár mennyire ragaszkodik a tradíciókhoz, ők azonban nem is sejthették, hogy valamiben mégiscsak ellent mond a hagyományoknak a pár – egészen pontosan a brit királyi család hagyományainak.

Cambridge hercege \u00e9s hercegn\u00e9je gyermekeikkel, Gy\u00f6rgy herceggel, Sarolta hercegn\u00e9vel \u00e9s Lajos herceggel

Cambridge hercege és hercegnéje gyermekeikkel, György herceggel, Sarolta hercegnével és Lajos herceggel

GettyImages

És hogy mi lehet ez a dolog?

Hát leginkább az, hogy Katalin és Vilmos kifejezetten szeret gyermekeikkel – György herceggel, Sarolta hercegnővel és Lajos herceggel – a konyhában lenni. Na persze itt nem kifejezetten főzésről van szó, inkább csak az együtt töltött idő helyszínéről.

A királynő erre akkor jött rá, amikor először meglátogatta a családot Anmer Hallban található rezidenciájukon. (A család jelenleg kétlaki életet él a Kensington-palota és az imént említett Anmer Hall-i otthonuk között – a szerk.).

Egy családhoz közel álló forrás szerint Erzsébet királynő nem értette, hogyan lehet Cambridge hercegének és hercegnéjének – főleg gyermekeikkel kiegészülve – fő bázisuk a konyha.

Őfelségét leginkább azért zavarja a dolog, mert szerinte – és a tradíciók szerint is – erre vannak megfelelőbb helyek Anmer Hallban.

Forrás: MarieClaire

A figyelmetekbe ajánljuk