II. Erzsébet királynő és Katalin hercegné 2022. júniusában
Fotó: Karwai Tang/WireImage

Katalin hercegné megható módon tisztelgett a királynő előtt

Katalin hercegnét és a néhai II. Erzsébet királynőt állítólag nagyon különleges kötelék fűzte össze.


Amikor a walesi hercegnét először hívták meg, hogy a karácsonyt a királyi családdal töltse Sandringhamben, egy nagyon figyelmes ajándékot adott a királynőnek, aki állítólag nagyon meghatódott ettől.

Ez is érdekelhet: Így nyugtatta meg Lajos herceg Katalint a királynő halála után

Amikor Vilmos herceg és Katalin 2007-ben rövid időre szakítottak, a királynő állítólag „csalódott" volt, de örömmel látta, hogy a pár hónapokkal később újra összejött, mivel tisztelte

Katalin sajátos stílusát és kötelességtudatát a diplomáciában.

Katalin hercegné nemrég megható módon tisztelgett a néhai királynő előtt egy hivatalos esemény során Windsorban.

Szerdán csatlakozott férjéhez, Vilmos herceghez a Szent Dávid-napi katonai parádén a Combermere laktanyában, ahol egy piros Alexander McQueen kabátot viselt Gianvito Rossi csizmával. Öltözete a Vilmos 2006-os sandhursti diplomaosztóján viselt ruhájára emlékeztetett, és ugyanazt a fekete kesztyűt választotta most is, mint a tizenhét évvel ezelőtti eseményen.

Ha tovább olvasnál: Órákat vett Katalin hercegné, mielőtt hozzáment Vilmoshoz

Katalin 2023. m\u00e1rcius 1-j\u00e9n

Fotó: Chris Jackson/Getty Images

A legtöbb figyelmet azonban Katalin brossa kapta, a kiegészítő ugyanis szentimentális jelentőséggel bír a királyi család számára.

A királynő mindig az ezüst póréhagymás brossát választotta, amikor hivatalos elfoglaltságon vagy a walesiekkel tartott eseményen vett részt. A darabot eredetileg az 1960-as években tervezték, és a gárdisták ajándékozták az uralkodónak. Az évek során több replikát is készítettek belőle. Diana hercegné 1990-ben hasonló brossot viselt a walesi gárda első zászlóaljának londoni parádéján, és Kamillát is látták már hasonló stílusban.

Bár azt nem tudjuk, hogy a királyi családnak hány másolata van, Katalin döntése az ékszer viselésével egy kedves odabólintás volt a 2022 szeptemberében elhunyt uralkodónak.

Forrás: Marie Claire

NYEREMÉNYJÁTÉK! Fizess elő most a Hamu és Gyémánt magazinra, és legyen tied nyereménykönyveink egyike, vagy egy 2 főre, 2 éjszakára szóló wellnesshétvége a harkányi Dráva Hotelbe! Az előfizetői oldal eléréséhez kattints IDE, a játékszabályt pedig erre linkre kattintva éred el!

A figyelmetekbe ajánljuk