katalin hercegné

Órákat vett a királynőtől Katalin hercegné, mielőtt hozzáment volna Vilmos herceghez

Katalin hercegnét az egyik legpedánsabb és legkötelességtudóbb személynek tartják brit királyi családban. A nyilvános beszédektől és a szívmelengető levelektől kezdve a Vilmos herceggel és három gyermekükkel, György herceggel, Sarolta hercegnővel és Lajos herceggel töltött édes pillanatokig Cambridge hercegnéje vérprofi.


Ez azonban nem volt mindig így, egy nemrég megjelent dokumentumfilm ugyanis elárulja, Katalin hercegné korántsem volt tökéletes hercegné, valójában magától a királynőtől kapott leckéket. Az Amazon Prime 2017-es dokumentumfilmjének, a Kate Middleton: Working Class to Windsornak történetében láthatunk jobban bele ebbe a tréningbe, ahol nem más, mint a királynő tanította meg olyan alapvető dolgokra a hercegnét, melyeket a civil életben egyértelműnek gondolnánk, de egy ilyen pozícióban álló nőnek feltétlenül tudnia kell – írja az IN.

Kate Middleton a kezdetektől fogva nagy támogatást kapott a királyi családtól, amit a királynő valóban utasított. Ennek célja az volt, hogy biztosítsa a lehető legnagyobb tudást Kate-nek, és hogy minden helyzetben tudja, mit kell tennie hercegnéként. Persze szem előtt tartva, hogy nem ebben a világban nőtt fel.

– mondta Ashley Pearson újságíró.

Az oktatáson olyan leckéket kapott, hogyan kell egy hölgynek kulturáltan kiszállni a kocsiból, vagy hogyan hajoljon le egy fiatal lánytól kapott virágért. Mindezek mellett apró etikettszabályokat vettek át, melyekre hivatalos rendezvényeken szükség lehet.

A figyelmetekbe ajánljuk