Sarolta hercegnő.
Getty Images

El kell búcsúzniuk dadusuktól Katalin és Vilmos gyermekeinek

Maria Borrallo, aki 2014 óta a gyerekek dadája volt, továbbra is a családnál fog dolgozni, de máshol fog lakni.


Talán ellentmondásosnak tűnhet, hogy egy háromgyermekes királyi családnál leépítés zajlik, de néhány héten belül pontosan ez vár Cambridge-ékre. A herceg és a hercegné egy négy hálószobás házikóba költözik a windsori birtokon, a kilencéves György herceggel, a hétéves Sarolta hercegnővel és a négyéves Lajos herceggel.

Az Adelaide Cottage nevű ingatlan jelentős változást jelent majd a család eddigi rezidenciájához, a 20 szobás Kensington-palotához képest.

A gyerekek számára azonban nem ez lesz a legjelentősebb változás, ugyanis nem lesz hely a család régóta ott élő dadájának, Maria Borrallónak – írja a Telegraph.

Borrallo továbbra is a herceg és a hercegné mellett fog dolgozni, de már nem lesz a nap 24 órájában elérhető. A Norlandban képzett dadus 2014 óta tagja a cambridge-i háztartásnak. Gyakran látják a családdal a királyi eseményeken, és néha velük utazik nyaralni, emellett arról ismert, hogy szigorú szabályok szerint neveli Györgyöt, Saroltát és Lajost.

Katalin és Vilmos azért döntöttek a költözés mellett, hogy gyermekeiknek a lehető legnormálisabb nevelést biztosítsák. A viszonylag szerény házikót a rendkívül biztonságos windsori birtok veszi körül. Ez sokkal több magánéletet biztosít a családnak, mint a Kensington-palota, amely egy főutcával és a rezidencia kertjeivel határos.

Camribidge-ék sokkal közelebb lesznek Katalin szüleihez, Michael és Carole Middletonhoz is, akikről azt tartják, hogy a pár példaképei a családi élet terén.

Forrás: Marie Claire UK

A figyelmetekbe ajánljuk