Katalin hercegné

Katalin hercegné elárulta, mit szeretett volna tudni, mielőtt anya lett

Egy londoni szülői csoportnál tett látogatása során a hercegné néhány érdekes tényt tudott meg a kisgyermekkori fejlődésről.

Szülőnek lenni mindenki számára hatalmas kihívás, kezdve a baba igényeinek megértésétől az új alvási szokásokhoz való alkalmazkodásig.

Kedden Cambridge hercegnéje nyilatkozott saját tapasztalatairól, hiszen ő a 8 éves György herceg, a 6 éves Charlotte hercegnő és a 3 éves Lajos herceg édesanyja.

Egy londoni közösségi központban tett meglepetésszerű látogatása során a most 40 éves Katalin hercegné kifejtette az önkénteseknek, hogy ő is nagyon szívesen részt vett volna egy hasonló csoportban, mielőtt anyuka lett.

A PACT (Parents and Communities Together - Szülők és közösségek együtt) nevű southwarki központ „Szülői egyetem" elnevezésű tanfolyamokat tart várandós szülőknek és újszülöttekkel érkezőknek.

Josephine Namusisi-Riley vezető és Simonette Guerra egészségügyi látogató elmondták, hogy a tanfolyam a korai évek fontosságával foglalkozik, beleértve az agy- és nyelvi fejlődést, valamint a játékot.

A gyermeknevelés nem csak a gyerekeknek szól. Újdonsült anyukaként örültem volna ennek. Azt hiszem, sokat tanultam volna, legfőbbképp a játék fontosságáról. Fantasztikus látni azt a csodálatos munkát, ami itt folyik

– nyilatkozta a hercegné.

Katalin különös érdeklődést mutat a kisgyermekkori fejlesztés iránt, mivel nemrég indította el a Királyi Alapítvány új ágát, amelyet férjével, Vilmos herceggel közösen vezet. Az alapítvány új, Korai Gyermekkor Központja olyan kutatásokra, megoldásokra fog összpontosítani, amelyek a gyermekkorban átélt hatásokat vizsgálják.

Forrás: Marie Claire

A figyelmetekbe ajánljuk