lajos herceg

Húsvét a királyi családnál – Lajos herceg grimaszai ismét ellopták a showt

Úgy néz ki, Lajos herceg mindig feldobja a hangulatot.


Lajos herceg a hétvégén hivatalosan is bemutatkozott a húsvéti királyi szertartáson, és cuki grimaszaival a nap sztárja lett. Vasárnap a négyéves királyi gyermek is csatlakozott szüleihez, Vilmos herceghez és Katalin walesi hercegnéhez, valamint testvéreihez, a kilencéves György herceghez és a hétéves Sarolta hercegnőhöz a Szent György-kápolnában, a család hagyományos húsvéti kirándulásán – írja a Harpers Bazaar.

Ez is érdekelhet:A királynő közbenjárásával tudták csak megváltoztatni Lajos herceg nevét

Míg sok rajongó a család imádnivaló, kék színben harmonizáló ruháit vette szemügyre, mások Lajos vicces arckifejezéseit emlegették.

Getty Images

Bár a kis herceg nem kíséri el szüleit olyan gyakran nyilvános megjelenésekre, mint idősebb testvérei, váratlan megjelenése általában nagy feltűnést kelt.

Olvasd el ezt is! Szakértő véleményezte Katalin hercegné gyermeknevelési szokásait

II. Erzsébet királynő tavalyi platina jubileumi ünnepségén a Buckingham-palota erkélyén a hercegről készült fotók vírusként terjedtek el, mivel láthatóan nemtetszését fejezte ki a királyi légierő különleges attrakciójából származó hangos zajok miatt. De a platina szépségversenyen is a közönség sorai között ült, amikor a kamerák előtt bohóckodni kezdett.

A figyelmetekbe ajánljuk