katalin hercegné és lajos herceg

Vilmos herceg és Katalin hercegné mindig is gyermekeiket helyezték előtérbe bármilyen királyi kötelezettségükkel szemben. Azonban mint minden családban, náluk is előfordul, hogy a két szülő olykor elnézőbb a legkisebb gyerkőccel, erre pedig nekik is alapos okuk van.


Jennie Bond királyi szakértő szerint ez különösen igaz György herceg, Sarolta hercegnő és Lajos herceg Lambrook iskolai félévében, ami éppen most zajlik – írja a Marie Claire.

Vilmosnak és Katalinnak három gyermeke van, akiknek nagyon különböző igényeik vannak. Tudjuk, hogy szegény György mostanában kissé nyomás alatt van, mert az iskolában keményen próbára teszik

– magyarázta Bond, majd hozzátette:

Tehát ez a félévközi szünet nem egészen olyan lesz neki, mint a korábban. Nehéz lesz neki látni, hogy a húga és a kisöccse szórakozik, míg neki gyakorolnia kell, de biztos vagyok benne, hogy Vilmos és Katalin megtalálja majd az egészséges egyensúlyt, ami lehetővé teszi, hogy György is kikapcsolódhasson.

A királyi szakértő azt is elmagyarázta, hogyan tölti a szünetet a három gyermek.

György lesz most a prioritásuk, mert a vizsgái és a jövőbeli iskolai tanulmányai miatt fokozattan felügyelni kell rá. Saroltának viszonylag lazább lesz, de egyetlen lányként kétségtelenül különleges figyelmet fog kapni. Lajos pedig még kisgyerek, aki valószínűleg megússza majd a kisebb csínytevéseit, mivel a szüleik túlságosan el lesznek foglalva a többiekkel

– fejezte be Bond.

A figyelmetekbe ajánljuk