harry herceg mosolyog

Harry herceg így fogadta, hogy nagybácsi lesz

Megható részletek Harry herceg legújabb könyvéből.


Harry herceg Spare című memoárja a múlt héten kedden jelent meg, de máris rekordokat döntött: a Penguin Random House közölte, hogy az első napon 1,4 millió példányt adtak el belőle az Egyesült Királyságban, az Egyesült Államokban és Kanadában. Ezzel pedig az eddigi legnagyobb első napi eladási számot produkálta a valaha megjelent nem-fikciós könyvek közül.

Ez is érdekelhet:Harry herceg szerint Vilmos rettentő ijesztő módon viselkedett vele

A sussexi herceg „nyers és kíméletlen" könyve részletezi Vilmos herceggel való kapcsolatának megromlását, azt, hogy miért tartotta „gazembernek" Kamillát és megosztotta a Meghan és Katalin közötti viszonyt is. De meglepő módón, a Spice Girls-szel való találkozását is felidézte.

Azok azonban, akik olvasták a Spare-t, kiemelik a herceg édes megjegyzéseit unokaöccséről, Györgyről. Vilmosék kisfia 2013 júliusában született, Harry pedig elárulta, hogy mit érzett abban a pillanatban, amikor nagybácsivá vált:

Nagybácsi lettem. Megszületett Willy és Kate első gyermeke, György, aki gyönyörű. Alig vártam, hogy megtanítsam neki a rögbit és a Rorke's Driftet, a repülést és a krikettet, és talán majd adhatok neki néhány tanácsot arról, hogyan viselje a nyomást.

Majd hozzátette:

Amikor megláttam őt sírt, mint minden csecsemő, de fantasztikus volt, hogy új családtaggal bővült a család. Reméltem, a bátyám tudja, hogy milyen drága lesz a bébiszitterkedésem.

Amikor pedig egy riporter megkérdezte tőle, mi a fő feladata nagybácsiként, azt mondta biztosítani szeretné neki, hogy jó nevelést kapjon, hogy ne legyen veszélyben, és hogy jól érezze magát. A többit pedig a szülőkre bízza.

(Marie Claire)


A figyelmetekbe ajánljuk